Menu

Selecteaza cele mai bune oferte la pariuri online

Selecteaza cele mai bune oferte la pariuri online

Abia in ultimii ani cei de la 10Bet au venit cu aceasta optiune de cash-out, dar au luat decizia intarzierii introducerii acestei optiuni, deoarece, initial, s-au axat pe dezvoltarea masiva a pieteleor de pariuri din oferta lor, pe langa cele deja existente si care deja erau excelente. Acest lucru inseamna ca au acum, pe langa optiunea de cash-out si transmisiuni live si un numar mare de piete de pariuri pe care le folosesc la maxim.

Ei sunt printre putinii care ofera optiunea de cash-out partial, oferindu-va si optiunea de cash-in a unei proportii a sumei pariului vostru, dar pastrand si bani pentru alte pariuri. Functia va permite sa alegeti ce procentaj a pariului vostru vreti sa il securizati. Puteti folosi de asemnea optiunea de cash-out partial de mai multe ori pe pariuri single sau multiple. Puteti sa va retrageti orice proportie a pariului doriti.

Au o oferta de Cah-uut destul de expansiva pe curse, fotbal, golf si alte sporturi si include si optiunea de cash-out pe pariurile pe mai multe curse de cai. Daca vreti sa retrageti bani mai repede, puteti sa o faceti, pentru ca la Betfred nu exista limite de retragere, in cazul optiunii de cash-out.

Optiunea de Cashout nu are nimic deosebit, dar daca o combinati cu alte pariuri din optiunile de transmisiuni live sau pariuri live, devine un pachet grozav. In particular, se considera a fi cea mai buna casa de pariuri, atunci cand vine vorba despre cursele de cai si de caini.

Acestia au decis sa mearga direct pe optiunea de cash-in care oricum este acelasi lucru cu cea de cash-out. Doar pentru ca sunt o casa de pariuri foarte mare, trebuie adus in discutie termenul de cash-out. Au o bogatie de optiuni, cash-out-ul fiind doar una dintre acestea. Daca sunteti in cautarea unei case de pariuri cu multe transmisiuni live, pariuri live, o piata de pariuri uriasa, dar si optiunea de cash-out, atunci ati nimerit in locul potrivit. Optiunea este valabila pentru o gama larga de sporturi, inclusiv snooker si darts.

De asemenea, este disponibila si optiunea de cash-out partial, iar limita nu este asa de ridicata, fiind undeva in jur de 50,000 de lire. Sunt cateva piete de pariuri pe care doar William Hill le acopera cu optiunea de cash-in, asa ca merita sa le incercati.

Știri relevante