Menu

Selectia biletul zilei superbet este disponibila si pe site

Pariubet_Default_image

Alte sporturi, in afara de fotbal, au si tipuri specifice de pariuri. In tenis, de exemplu, exista un scor de set corect pentru a paria pe rezultatul exact al seturilor in ordinea corecta sau pariuri mai specifice, cum ar fi majoritatea break-urilor si asilor peste/sub. Daca pariezi pe curse de cai, peste bord este un pariu pe un cai care castiga, plaseaza si arata, sau dead heat, de exemplu, este un pariu pe o egalitate intre doi sau mai multi cai.

Scrierea unui pariu de curse de cai. Similar unui pariu sportiv, veti avea nevoie de urmatoarele informatii despre biletul zilei superbet:

  • Numele calului;
  • Numele hipodromului;
  • Momentul in care are loc cursa;
  • Cotele actuale.

Selectia biletul zilei superbet este disponibila si pe site

Informatii precum cotele pot fi gasite fie pe site-ul web al operatorului si pe biletul zilei superbet, fie de pe un ecran de la locul de desfasurare, dar cel mai bine este sa verificati cat mai aproape posibil de momentul in care trimiteti pariul, deoarece acestea se schimba frecvent.

Sfat: pariorii experimentati trag un biletul zilei superbet mare in jurul cotelor de pe talonul de pariere pentru a arata ca acestea sunt cotele actuale disponibile la momentul plasarii pariului. Acest lucru va fi verificat de catre casa de pariuri.

Scrierea unui pariu sportiv. Pariurile sportive sunt chiar mai usor de scris, deoarece nu trebuie sa includeti informatii precum locatia si ora meciului sau evenimentului. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti scrii pariul, asa ca daca crezi ca Chelsea va invinge West Brom, scrie Chelsea pentru a-l invinge pe West Brom insotit de cotele in „C” si de miza ta pusa pe biletul zilei superbet.

Odata ce fisa este completata, tot ce trebuie sa faceti este sa o predati la ghiseu, sa dati banii de miza, sa va pastrati chitanta si sa va incrucisati degetele. Jocuri de noroc online sau offline pe superbet. Asa ca acum sunteti intelept cum sa faceti un pariu la casele de pariuri locale cu biletul zilei superbet, va veti intreba de ce ar trebui sa faceti efort atunci cand procesul de plasare a pariurilor online ar putea fi mai simplu. Ei bine, exista avantaje si dezavantaje atat la pariurile online, cat si la cele offline.

Pariurile offline, totusi, pot aduce un plus de emotie cu atmosfera pistei de curse sau cu imediatitatea plasarii unui pariu la casele de pariuri cu biletul zilei superbet. Altceva de retinut este ca casele de pariuri sunt adesea foarte utile si dispusi sa-i ajute pe noii veniti. Ei va pot spune chiar ce sa scrieti pe fisa daca inca nu sunteti sigur, dar nu au voie sa scrie pentru dvs.

Gasirea unei case de pariuri locale. Daca te-ai hotarat sa optezi pentru pariuri offline, nu vei ajunge departe decat daca stii cum sa gasesti un adevarat magazin de case de pariuri. Accesarea online poate ajuta si in acest sens, deoarece majoritatea operatorilor au incorporat un instrument Gasiti undeva pe site pentru a va ajuta sa va localizati cel mai apropiat magazin.

Știri relevante