Menu

Semi-cacealmaua o metodă bună la poker şi intimida advresarii

Sem-cacealmaua o metoda buna la poker si intimida advresarii
Ce: Semi-cacealma, la bază, este pur şi simplu pariuri sau creştere cu o remiză. Nu este considerat un bluff „pur”, deoarece aveţi o mână cu un potenţial bun de a vă îmbunătăţi pe viraj sau pe river.

Unde: Semi-Bluff poate fi folosit practic în fiecare variantă şi format de poker, atâta timp cât exista o remiză sau mai multe străzi de acţiune.

De ce: semi-cacealma combina echitatea în remizele tale şi echitatea de ori câştigată de momentele în care adversarul tău pliază şi câştigi potul necontestat. De asemenea, vă echilibrează intervalele de pariere şi creştere

Semi-blufarea îţi amesteca jocul şi face dificil pentru adversarul tău să ştie dacă bluffezi sau pariezi o mâna făcută.

Cum să Semi-Bluff în mod corespunzător

Deoarece faceţi flopuri deseori, este important să ştiţi când este adecvat un semi-bluff şi când vă va costa bani câştigaţi din greu.

Punctul cheie de reţinut este ca, cu semi-bluff, aveţi două tipuri de capitaluri proprii:

Pariand sau crescând, îţi dai două modalităţi de a câştiga. Poţi să trageţi la extragere pentru a obţine cea mai bună mână sau câştigaţi potul necontestat atunci când adversarul dvs. se îndoaie.

Când: La fel ca majoritatea jucătorilor de poker, Semi-Bluff funcţionează cel mai bine atunci când eşti în poziţie. Deoarece un semi-bluff de succes se bazează atât de mult pe egalitatea de ori, este eficient numai atunci când adversarul tău are o mare probabilitate de pliere.

Potenţial – Pleacă capitalul propriu

Patrimoniul potului se referă la porţiunea potului la care ai dreptul, bazata exclusiv pe puterea cărţilor tale. Dacă aveţi o remiză la nivel de flop şi exista 400 ron în pot, capitalul propriu al potului este de aproximativ 100 ron, deoarece veţi atinge flush-ul de aproximativ o dată din trei ori.

Echitatea de pliere se referă la valoarea pe care o primeşti atunci când adversarul tău se îndoaie şi câştigi ceea ce este în pot fără să fie nevoie să loveşti acel egal.

Aşadar, în mod firesc, cu cât aveţi mai mult din ambele tipuri de capital, cu atât veţi câştiga mai mulţi bani cu semi-bluffurile dvs.

Potenţialul este uşor de calculat. Cu cât aveţi mai multă echitate, cu atât aveţi nevoie de mai puţine echităţi, deoarece veţi câştiga potul făcând cea mai bună mână mai des.

Cu toate acestea, înţelegerea capitalului propriu este mai dificilă. Nu exista o formulă simplă de urmat, dar exista câţiva factori cheie care trebuie luaţi în considerare.

Equitatea de pliere implica posibilitatea ca adversarul tău să se plieze, deci nu va funcţiona atunci când te confrunţi cu o staţie de apel căsătorită cu două overcards său pereche inferioară.

Ţinteşte jucătorii slabi / strânşi pe care ştii ca îi poţi împinge pe mâini marginale.

Unibet Poker despre care gasiti informatii pe link-ul https://pariubet.ro/recenzie/unibet-poker/ este unul dintre cele mai importante site-uri de poker din lume, după ce a decis să-și creeze propria platformă autonomă în 2014, în loc să facă parte din Microgaming Poker Network. Schimbarea le-a făcut posibil să creeze o platformă care să fie mai prietenoasă cu jucătorii recreativi, cu posibilitatea de a schimba numele meselor zilnic, mesele schimbându-se tot timpul similar cu pokerul rapid.

Noul client a permis Unibet Poker să fie în top 20 dintre cele mai mari site-uri și rețele din lume, potrivit Pokerscout. Unibet Poker are aproximativ 1.000 de jucători online în prime time și continuă să crească, datorită faptului că au licențe în țări reglementate din întreaga lume și datorită numeroaselor lor campanii de marketing.

Știri relevante