Sem-cacealmaua o metoda buna la poker si intimida advresarii

Ce: Semi-cacealma, la baza, este pur si simplu pariuri sau crestere cu o remiza. Nu este considerat un bluff „pur”, deoarece aveti o mana cu un potential bun de a va imbunatati pe viraj sau pe river.

Pariand sau crescand, iti dai doua modalitati de a castiga. Poti sa trageti la extragere pentru a obtine cea mai buna mana sau castigati potul necontestat atunci cand adversarul dvs. se indoaie.

Cand: La fel ca majoritatea jucatorilor de poker, Semi-Bluff functioneaza cel mai bine atunci cand esti in pozitie. Deoarece un semi-bluff de succes se bazeaza atat de mult pe egalitatea de ori, este eficient numai atunci cand adversarul tau are o mare probabilitate de pliere.

Unde: Semi-Bluff poate fi folosit practic in fiecare varianta si format de poker, atata timp cat exista o remiza sau mai multe strazi de actiune.

De ce: semi-cacealma combina echitatea in remizele tale si echitatea de ori castigata de momentele in care adversarul tau pliaza si castigi potul necontestat. De asemenea, va echilibreaza intervalele de pariere si crestere

Semi-blufarea iti amesteca jocul si face dificil pentru adversarul tau sa stie daca bluffezi sau pariezi o mana facuta.

Cum sa Semi-Bluff in mod corespunzator

Deoarece faceti flopuri deseori, este important sa stiti cand este adecvat un semi-bluff si cand va va costa bani castigati din greu.

Punctul cheie de retinut este ca, cu semi-bluff, aveti doua tipuri de capitaluri proprii:

  • Potential
  • Pleaca capitalul propriu

Patrimoniul potului se refera la portiunea potului la care ai dreptul, bazata exclusiv pe puterea cartilor tale. Daca aveti o remiza la nivel de flop si exista 100 USD in pot, capitalul propriu al potului este de aproximativ 35 USD, deoarece veti atinge flush-ul de aproximativ o data din trei ori.

Echitatea de pliere se refera la valoarea pe care o primesti atunci cand adversarul tau se indoaie si castigi ceea ce este in pot fara sa fie nevoie sa lovesti acel egal.

Asadar, in mod firesc, cu cat aveti mai mult din ambele tipuri de capital, cu atat veti castiga mai multi bani cu semi-bluffurile dvs.

Potentialul este usor de calculat. Cu cat aveti mai multa echitate, cu atat aveti nevoie de mai putine echitati, deoarece veti castiga potul facand cea mai buna mana mai des.

Cu toate acestea, intelegerea capitalului propriu este mai dificila. Nu exista o formula simpla de urmat, dar exista cativa factori cheie care trebuie luati in considerare.

Equitatea de pliere implica posibilitatea ca adversarul tau sa se plieze, deci nu va functiona atunci cand te confrunti cu o statie de apel casatorita cu doua overcards sau pereche inferioara.

Tinteste jucatorii slabi / stransi pe care stii ca ii poti impinge pe maini marginale.

Știri relevante