Menu

Senatorbet iasi te intampina cu traditie

Senatorbet iasi te intampina cu traditie

Procesul de inregistrare al Senatorbet Iasi necesita doar cativa pasi simpli. Crearea unui cont ar dura cinci minute sau mai putin. Dupa ce ati facut un cont la Senatorbet Iasi, veti putea avea acces la caracteristicile lor uimitoare de pariuri sportive. In afara de asta, beneficiati si de bonusul de inscriere al Senatorbet Iasi si de a profita de aceasta promotie.

Deschideti browserul de internet si tastati bara de adrese „Senatorbet Iasi.com” sau faceti clic pe butonul de legatura cu dupa ce ati fost directionat catre pagina de start a site-ului lor, localizati butonul Alaturati-va in partea de sus a paginii. Faceti clic pe butonul verde „Utilizator nou? Caseta Alaturati-va acum, care se afla aproape de centrul de sus al paginii de pornire. Veti fi redirectionat catre pagina de inregistrare in care vor exista casute goale pentru informatiile necesare.

Completati toate informatiile necesare, cum ar fi adresa dvs. de e-mail si tara de resedinta. De asemenea, puteti introduce in caseta parola pentru a crea o parola pentru contul Senatorbet Iasi.
Faceti clic pe Termeni si conditii inseamna ca sunteti de acord cu politicile inainte de a continua inregistrarea.

Dupa ce ati finalizat verificarea contului, puteti acum sa experimentati jocurile si bonusurile lui Senatorbet Iasi. Crearea unui cont atat pentru mobil cat si pentru desktop este similara. De asemenea, puteti beneficia de un bonus similar de bun venit dupa inscriere!
Pasi pentru activarea si verificarea contului

Spre deosebire de procesul obisnuit de verificare in care vi se va cere sa verificati prin e-mail sau alte numere de identificare personale, Senatorbet Iasi il face mai convenabil pentru utilizatorii lor. Contul dvs. va fi verificat instantaneu prin introducerea numarului dvs. de telefon si tastarea pinului de verificare care v-a fost trimis prin SMS.

Uneori puteti intampina probleme in timp ce incercati sa va accesati contul. Una dintre aceste probleme include uitarea parolei. Faceti clic pe fila „Autentificare” din partea superioara a paginii de pornire si veti vedea linkul Forgot Password de mai jos. Vei fi redirectionat catre o alta pagina si vi se va cere sa introduceti e-mailul sau numele de utilizator.

Faceti clic pe butonul „Obtineti instructiuni” si un e-mail va fi trimis cu un link pentru crearea unei noi parole. Un alt mod de a va prelua contul este sa contactati si sa trimiteti un e-mail la help@Senatorbet Iasi.eu.

Știri relevante