Menu

Senzatii tari din fotbal si pariuri in ultimii ani

Senzatii tari din fotbal si pariuri in ultimii ani

Matthew Etherington a recunoscut ca a pierdut 1,5 milioane de lire sterline in 2010, in timp ce Paul Merson a indurat o perioada torida de cand s-a retras din joc. Desi acum este un cunoscut pundit, se crede ca „Merse” a pierdut in regiune 7 milioane de lire gratie jocurilor de noroc, drogurilor si alcoolului.

Atat cat au fost nenumarate probleme cand vine vorba de pariuri si fotbal, combinatia a dus, de asemenea, la o serie de momente cu adevarat palpitante. Iata cateva dintre cele mai evidente:

Cand Liverpool a coborat cu 3-0 la AC Milan, la jumatatea timpului in finala Ligii Campionilor din 2005, putine persoane au oferit clubului Merseyside orice sansa de a reveni. Acest lucru a fost valabil mai ales pentru casele de pariuri, majoritatea oferind cote rosii in regiunea 100/1 pentru ridicarea trofeului. Bineinteles, au facut-o in mod corespunzator, multumita unei reprize a doua inspirata de Steven Gerrard care a lasat cateva rezervari care isi doreau zilele anterioare pariurilor in joc.

Cel mai mare soc din toate timpurile s-a produs in 2016, cand Leicester City a sfidat sansele de a ridica trofeul Premier League pentru prima data in istoria clubului. Sezonul dinaintea Vulpilor flirtase cu retrogradarea, doar pentru Claudio Ranieri sa-i conduca la cea mai improbabila provocare a titlurilor din toate timpurile in anul urmator. Casele de pariuri au crezut ca este mai probabil ca Elvis sa fie viu si bine la inceputul sezonului decat Leicester sa poata castiga top-zborul englezilor, oferind cote de 5000/1 pentru clubul din East Midlands.

Desigur, nu sunt doar pariuri unice care pot fi mari, desigur. Un fan din Manchester United a castigat o data jumatate de milion de lire sterline dintr-un pariu de 30p cand un acumulator incredibil pe care l-a plasat a venit acasa. Sansele ca acesta sa fie castigator au fost de 1,6 milioane la unu, dar precedentele paisprezece puncte au venit toate pentru el inainte ca Bayern Munchen sa castige Liga Campionilor 5-4 la penalty-uri contra Valencia. In mod remarcabil, acelasi punter a castigat 157.000 de lire sterline dintr-un pariu de 2 lire sterline in 1999, cand clubul pe care l-a sustinut a castigat terenul.

Știri relevante