Menu

Serviciile Fortuna disponibile pe teletext

Serviciile Fortuna disponibile pe teletext

Rezultatele meciurilor care au fost jucate la pariuri la Fortuna, pot fi verificate fie pe site-ul agentiei, in sectiunea “Rezultate”, de unde trebuie sa selectati ziua in care s-au jucat meciurile, tara si competitia respectiva, fie pe teletext. Teletextul casei de pariuri Fortuna il gasiti la posturile Antena 1, Antena 3, ZU TV, intre paginile nr 250 si nr 256. Pagina de teletext este foarte bine structurata. Astfel, la pagina 250 veti gasi impartirea pe pagini, la pagina de 251 gasiti oferta de fotbal de la Fortuna din campionatele considerate importante, la pagina 252 este oferta de fotbal din campionatele care sunt considerate mai putin importante, la pagina 253 veti gasi oferta din ziua respectiva de la Fortuna din celelalte sporturi ( baschet, tenis, handbal, volei, hochei pe gheata sau pe iarba, badminton si altele). La pagina 254 veti gasi rezultatele meciurilor care se joaca in acel moment, cu mentiunea ca, si in acest caz, sunt trecute doar meciurile din campionatele importante.

Bineinteles ca nu sunt trecute toate, apar doar modificarile de scor, pentru ca intr-o zi plina sunt foarte multe meciuri si spatiul nu este suficient pentru a fi trecute toate meciurile pe pagina de rezultate live. La pagina 255 veti gasi toate rezultatele meciurilor de fotbal care s-au jucat si care au fost trecute in oferta din ziua precedenta de la Fortuna, iar la pagina 256, sunt trecute rezultatele tuturor meciurilor din ziua precedenta care au fost trecute in ofeta de la Fortuna din celelalte sporturi. Pentru o mai usoara identificare a meciurilor, pentru cei care, din diferite motive nu pot accesa site-ul casei de pariuri, fiecare eveniment sportiv, indifferent de sport, fie ca este din oferta, fie ca este un meci care se desfasoara live sau fie ca face parte din meciurile care s-au jucat in ziua precedenta, toate au dreptul lor codul din agentie, coduri pe care l-ati scris in momentul in care v-ati facut biletul.

Pe langa aceste aspect pozitive, exista si aspecte negative ale teletextului. Unul ar fi ca, uneori, rezultatele sunt actualizate mai greu, sunt actualizate gresit ( au fost cazuri in care s-au aruncat bilete din cauza actualizarii gresite a rezultatelor meciurilor ) sau pur si simplu pagina de teletext se blocheaza.

Știri relevante