Menu

Serviciile Fortuna disponibile pe teletext

Serviciile Fortuna disponibile pe teletext

Serviciile Fortuna disponibile pe teletext

Rezultatele meciurilor care au fost jucate la pariuri la Fortuna, pot fi verificate fie pe site-ul agenţiei, în secţiunea “Rezultate”, de unde trebuie să selectaţi ziua în care s-au jucat meciurile, ţară şi competiţia respectivă, fie pe teletext. Teletextul casei de pariuri Fortuna îl găsiţi la posturile Antena 1, Antena 3, ZU TV, între paginile nr 250 şi nr 256.

Pagina de teletext este foarte bine structurată. Astfel, la pagina 250 veţi găsi împărţirea pe pagini, la pagina de 251 găsiţi oferta de fotbal de la Fortuna din campionatele considerate importante, la pagina 252 este oferta de fotbal din campionatele care sunt considerate mai puţin importante, la pagina 253 veţi găsi ofertă din ziua respectivă de la Fortuna din celelalte sporturi (baschet, tenis, handbal, volei, hochei pe gheaţă sau pe iarbă, badminton şi altele). La pagina 254 veţi găsi rezultatele meciurilor care se joacă în acel moment, cu menţiunea ca, şi în acest caz, sunt trecute doar meciurile din campionatele importante.

Teletextul o alternativă modestă pentru Fortuna

Bineînţeles că nu sunt trecute toate, apar doar modificările de scor, pentru ca într-o zi plină sunt foarte multe meciuri şi spaţiul nu este suficient pentru a fi trecute toate meciurile pe pagina de rezultate live. La pagina 255 veţi găsi toate rezultatele meciurilor de fotbal care s-au jucat şi care au fost trecute în ofertă din ziua precedentă de la Fortuna, iar la pagina 256, sunt trecute rezultatele tuturor meciurilor din ziua precedentă care au fost trecute în ofeta de la Fortuna din celelalte sporturi. Pentru o mai uşoară identificare a meciurilor, pentru cei care, din diferite motive nu pot accesa site-ul casei de pariuri, fiecare eveniment sportiv, indifferent de sport, fie că este din oferta, fie că este un meci care se desfăşoară live sau fie că face parte din meciurile care s-au jucat în ziua precedentă, toate au dreptul lor codul din agenţie, coduri pe care l-aţi scris în momentul în care v-aţi făcut biletul.

Pe lângă aceste aspect pozitive, există şi aspecte negative ale teletextului. Unul ar fi ca, uneori, rezultatele sunt actualizate mai greu, sunt actualizate greşit (au fost cazuri în care s-au aruncat bilete din cauza actualizării greşite a rezultatelor meciurilor) sau pur şi simplu pagina de teletext se blochează.

 

Știri relevante