Sevens & Fruits castigi cat cu prinde cu fructe si 7-ari

Acest slot video se bazeaza pe una dintre cele mai populare teme – fructe! Desi simbolurile nu sunt altceva decat multe dintre celelalte sloturi cu tema de fructe din aceasta tema, veti gasi totusi ca fundalul rosu al motorului de foc este o reflectare a premiilor stralucitoare. Simbolurile obisnuite includ toate clasicele: cirese, lamaie, portocale, prune, struguri, pepene verde si norocos 7. Alaturi de grafica, care poate include o animatie înflacarata, este clasicul audio reminiscent al multor sloturi mai vechi.

Este corect sa spunem ca dezvoltatorul a pastrat acest slot simplu cu o singura caracteristica. Aceasta caracteristica este simbolul împrastierii stelelor, care poate aparea în orice combinatie de 5, 4 sau 3 si recompense de 50%, 10x sau 2x.

Slotul Seven and Fruits vine cu o revenire teoretica a jucatorului (RTP) de 96,31%, cu pariuri cuprinse între 0,10 si 100 €. Slotul include o gama de valori ale monedelor care pornesc de la 0,02 € si ajung la 20 €. Acesta este un slot mediu de volatilitate, astfel încat castigurile pot veni mai rar si poate fi necesar sa îl jucati mai mult timp daca doriti sa va îmbunatatiti sansele de a declansa un premiu mai mare. Acest slot vine într-o versiune mobila, tableta sau desktop, în timp ce va puteti bucura de pe dispozitivul Android sau iOS, puteti sa va lipiti si de desktopul Windows. Seven and Fruits ofera o sansa plina de gura la unele premii pur si simplu înfrumusetate, asa ca, daca v-am starnit interesul, atunci va sugeram sa urmati unul dintre linkurile noastre catre un cazinou recomandat.

Cu siguranta, consideram ca Sevens & Fruits este unul dintre cele mai bune jocuri de cazino pentru a juca online, deoarece vine cu excelenta uimitoare a lui Playson. Aceasta nu este o simpla lauda. Este un fapt solid în forma de pepene verde. Jocul este plin de fructe si sapte ani si asta este un produs de jocuri de noroc de altadata, dar software-ul fara cusur face ca totul sa para chiar pe aleea jocurilor moderne.

Întregul joc este caracteristic studioului. Ele folosesc în mod cert meniurile transparente, ceea ce ofera jocului un anumit flux. Deschiderea oricaruia dintre meniurile suplimentare sau rotirea va reprezenta, de asemenea, un exemplu despre cat de bine a facut clic întreaga oferta. Vei fi rapid sa-ti reglezi pariurile maxime sau functiile de joc automat. Multi dintre voi ar prefera sa se roteasca singuri pentru a va distra maxim. Daca aveti vreodata probleme, va recomandam sa renuntati la informatia i care contine toate informatiile suplimentare pe care poate fi necesar sa le cunoasteti!

Știri relevante