Menu

Sfaturi de la pariori profesionitti pentru bilete

Sfaturi de la pariori profesionitti pentru bilete

Evitati biletei mari – Cu cat acumulatorul este mai mare, cu atat mai putine sanse vei avea de castigat si cu atat vei spori profitul casei de pariuri. Cel mai bun echilibru este un multiplu cu un numar suficient de selectii pentru a va oferi un castig decent in raport cu miza dvs., dar nu atat de multe alegeri pe care BILETE-ul dvs. nu le castiga niciodata. Daca acumulatorul dvs. este de exemplu 5000/1, atunci inseamna ca veti castiga o singura data la 5000 de pariuri in medie (cu atat mai mult cand adaugati marja de rezervare). Daca ati asezat unul dintre acestia pe saptamana, ar fi nevoie de o medie de 96 de ani pentru a castiga o singura data – nu este distractiv, desi, desigur, puteti avea noroc!

Nu alegeti doar preferatele – poate parea adesea cea mai simpla modalitate de a face o curba rapida, sa atasati patru cote 1/4 (1.25) la favorite intr-un format de 4 ori si ati creat un pariu cu cote favorabile ( 1.25×1.25×1.25×1.25 = 2.44) sub putin 3/2. Acesta nu este un lucru grozav de facut, prin combinarea celor patru alegeri impreuna, cresteti efectul sansei aleatorii asupra pariului dvs. Problema aici este ca favoritul nu castiga intotdeauna (gandeste-te la orice intalnire de curse de cai, favoritul castiga de fapt mai putin de jumatate din timp), iar recompensa ta daca pariul castiga nu este suficient de mare pentru a justifica riscul.

Amesteca banchere si straini si foloseste asigurari – Pentru mine cel mai bun acumulator va lua 3 sau 4 selectii in care crezi ca exista o sansa foarte buna ca predictia ta sa fie corecta (acestea vor fi cote mici sau moderate) si combina asta cu o selectie care este mai mult de un punct. Sansele mai mari ale pariului dvs. extern va vor imbunatati bilete, dar daca ati facut acest lucru folosind asigurarea BILETE, atunci daca pierdeti cel putin veti primi miza.

Pariati pe piete, altele decat rezultatele directe – Problema cu a paria pe castigatorii meciului sau la egalitate este ca sansele tind sa fie limitate. In ziua moderna puteti adauga tot felul de piete intr-un pariu acumulator. Ambele echipe care sa inscrie si o echipa care sa castige este un exemplu excelent de a paria tot mai popular pentru a combina intr-un multiplu. Aceste pariuri au cote mai mari ceea ce inseamna ca ai nevoie doar de 3 sau 4 selectii pentru a obtine aceleasi cote ca un acumulator de rezultate de 6 sau 7 ori.

Mai putine selectii inseamna un risc relativ redus si comisioane mai mici de case de pariuri. Puteti, de asemenea, sa amestecati si sa potriviti pietele, puteti avea doua sau trei rezultate ale meciului, amestecate cu cateva perechi de ambele echipe pentru a marca si un pariu pentru primul gol, de exemplu (atat timp cat toate evenimentele sunt independente).

Știri relevante