Menu

Sfaturi de la profesionisti pentru mesele de la PokerStars

Sfaturi de la profesionisti pentru mesele de la PokerStars

Joaca şapte ore pe zi, cu ceva timp liber pentru a revedea mâinile cu antrenorii jocului

Dar nu respecta un program ritual, deoarece libertatea lui este importantă. Maguire are un fiu în vârstă de şase ani şi o fiică vitregă în vârstă de cinci ani şi este în regulă cu faptul că este unul dintre filatorii cu volum mai mic din joc.

Cred în joc atunci când eşti la cel mai bun nivel şi te pot concentra, altfel doar dai foc la bani, spune el. Îl rog să-şi descrie programul.

Joc maxim două mese, întrucât am o cerinţă EV pentru o cantitate de x de jocuri pentru a mă deplasa la 100 de dolari, îmi spune Maguire. Cred că mai mult de două mese şi devine foarte uşor să ratezi locurile.

Ştiu despre nişte macinatori de volum nebuni care au doar statistici ridicole, un tip spin4play şi luiscoppel joaca ca 10k Spins într-o lună şi au 3-4% evROI, ceea ce este doar ireal.

Joc aproximativ 1.500 pe luna, ceea ce este scăzut. EvROI la miză de 60 USD pe Stars este de 2,8% peste 5.000 de jocuri. M-am jefuit când m-am mutat pentru prima dată, între 15 şi 30 de dolari a fost cel mai dur salt, dar mă îmbunătăţesc tot timpul.

Mă aflu la câteva sute de jocuri de la evROI ţintă de sus”de 4% peste 2k jocuri. Aşa că sper să ajung acolo şi să rămân acolo pentru previzibil.

Cel mai mare câştig pe care l-a avut Maguire a fost un jackpot de 6.000 de dolari. Teritoriul penisului greu solid, dar nu rău pentru 3-5 minute de lucru.

A jucat pe acelaşi tip de jocuri pe alte site-uri pentru a ‘testa apele’, dar se întoarce întotdeauna la PokerStars.

Au cele mai bune programe şi jocuri rulate 24/7. Chiar dacă schimba o mulţime de lucruri care sunt groaznice pentru regiuni, este totuşi cel mai bun site pe care mi-e teamă, a spus Maguire.

Deci, cum deveniţi un câştigător constant în jocurile Spin & Go? Iată 5 sfaturi de la fostul montator de magazine.

Pokerul oferă multe lucruri – bani, fericire, provocare intelectuală. Însă, când ajungi la punctele de alamă, jucătorii profesionişti de poker nu joacă din niciunul din aceste motive. Se joacă pentru că le oferă libertate.

Când PokerStars a creat jocuri Spin & Go, profesioniştii au crezut că libertatea scade. Jucătorii de poker recreativi, care au observat rapid un dolar, au părăsit jocurile de bani şi turnee şi au început să se rotească. Profesioniştii nu au nimic de făcut decât să se plângă.

Jocul este format din 25-30 de jucători care se îndreaptă spre glorie de la mize cuprinse între 7 şi 100 USD. Maguire este unul dintre acei jucători care încearcă să atingă obiectivele de capital plasate asupra lui, astfel încât să poată deveni un reg în jocurile de 100 $ Spin & Go.

Poţi juca poker pe foarte multe platforme de joc pentru că ai de învăţat câte ceva de la fiecare. Cel mai important este să te opreşti la doar câteva care sunt relevante pentru tine şi stilul tău de joc. Dacă stăm să ne gândim bine una din cele mai bune platforme online este PokerStars, însă cum la noi nu este reprezentativă, va recomadam să jucaţi un poker de calitate pe platforma de poker disponibila la Unibet.

Chiar dacă celebra platforma mai sus amintita este o bogată sursă de informaţii pentru jucătorii de poker, noi va recomandăm să jucaţi poker la platforma Unibet care este reglementată la noi şi care are de asemenea tot ce va trebuie să aveţi o experienţă excelentă la mesele de poker şi nu numai.

Știri relevante