Menu

Sfaturi utile la plasarea pariurilor yankee si lucky 15

Sfaturi utile la plasarea pariurilor yankee si lucky 15

Pariuri si non-alergatori – Acestea sunt tratate la fel ca in cazul oricarui multiplu, daca o selectie (e) este anulata toate pariurile posibile din pariul complet de acoperire care au nevoie de selectia respectiva. Pariurile ramase vor continua sa parieze. Cu un norocos 15 daca o selectie este nula, atunci 8 pariuri vor fi rambursate si 7 vor continua sa parieze. Merita sa verificati acest lucru cu rezervarea dvs. pentru a fi siguri.

Dead Heats – Fiecare pariu individual si multiplu dintr-un pariu de acoperire completa este tratat separat atunci cand vine vorba de un plata. Prin urmare, daca exista o caldura moarta, aceasta se va aplica doar la toate pariurile care includ aceasta selectie. Daca exista o caldura moarta, miza este impartita la numarul de alergatori si daca un pariu de fiecare data pariaza numarul de locuri.

Regula 4 – Daca orice selectie din pariul dvs. de acoperire completa este supusa regulii 4, atunci miza va fi redusa aplicabil la toate pariurile care includ acea selectie.

Contingente inrudite – Daca incercati sa plasati un pariu de acoperire complet si nu vi se permite sau numarul de selectii este redus, se poate datora faptului ca una sau mai multe dintre alegerile dvs. sunt legate. Nu puteti combina scenarii care s-ar putea influenta reciproc intr-o miza multipla. Pentru mai multe, consultati pagina noastra dedicata cu privire la pariurile aferente.

Pariuri gratuite si bonusuri – Atentie la faptul ca multe bonusuri sunt restrictionate si este posibil sa nu le poti folosi sau sa le reportezi folosind pariuri complete. Pentru ofertele de inscriere, in special merita sa verificati, chiar si pariurile care se califica pentru a obtine promotia nu sunt in general luate in considerare daca sunt plasate astfel. Pariurile gratuite, evident, nu pot fi utilizate pe liniile de acoperire complete, deoarece nu pot fi impartite in mai multe mize.

Cele mai bune cote si oferte – Pariurile cu acoperire completa sunt pachete ceea ce inseamna ca obtineti aceleasi cote, indiferent daca utilizati pachetul predefinit sau plasati toate pariurile individuale. Atentie, cu toate acestea, unele rezervari restrictioneaza utilizarea celor mai bune cote de garantii si alte oferte, precum asigurarea ACCA, daca plaseaza aceste pariuri.

Știri relevante