Sherlock Mystery aventuri la slot din vremea detectivilor

Sherlock Mystery aventuri la slot din vremea detectivilor

Sherlock Mystery de PlayTech este un slot video clasic cu o tema Sherlock Holmes. Are un aspect si un simt datat in mod deliberat. Aceasta include caricaturi excelente ale doctorului Watson si ale domnului Holmes – precum si o multime de obiecte legate de criminalitate.

Exista doua jocuri bonus. Unul este un joc de alegeri pe scena crimei, celalalt rotiri gratuite cu multiplicatori salbatici adaugati. Veti auzi efecte vocale, veti vedea lupe si va veti bucura de cateva linii potential uriase. Cea mai mare este de 10.000 de monede – care, desigur, se pot inmulti in timpul bonusului de rotiri gratuite.

Acest joc distractiv de alegeri este declansat prin lovirea a 3 dintre simbolurile in care o lupa priveste cuvantul „bonus”. Va trebui sa faceti clic pe butonul de redare pentru a incepe – si veti vedea o scena a unui dormitor unde a avut loc o crima.

Efectele vocale vor incepe, spunandu-va sa alegeti obiecte si comentand ca exista un mister de rezolvat. Obtineti un castig in numerar pentru fiecare obiect – si continuati sa faceti clic pana cand loviti unul care spune, de asemenea, colecta. Acesta este un bonus simplu, desi efectele vocale adauga un anumit caracter.

Acesta este jocul bonus pe care vrei sa-l lovesti. Pentru a-l declansa, aveti nevoie de cel putin 3 dintre simbolurile „221b Baker Street” oriunde pe role. Merita sa obtineti mai mult. Daca aterizati pe toate cele 5, obtineti pariul total de 200 de ori ca o victorie scatter inainte de a incepe rotirile gratuite.

Exista 10 rotiri gratuite, desi un simbol suplimentar care arata o tinta de arma face o mare diferenta. Acesta este un extra salbatic – ajutand la conectarea castigurilor. De asemenea, adauga un multiplicator de 2x la 5x la acele victorii. Acestea sunt dezvaluite dupa ce impuscaturile au lovit noile simboluri. Un moment ideal pentru a obtine acea mega victorie cu 5 dintre simbolurile Holmes!

Punand o lupa in configuratie, veti gasi o scena familiara. Aceasta foloseste cea mai obisnuita configurare a rolei a sloturilor PlayTech – o grila 5×3. In mod implicit, exista 20 de linii de castig. Va recomand sa ramaneti cu suma totala si sa nu reduceti numarul. Cand primiti rotirile gratuite, veti dori sa puteti conecta cat mai multe simboluri wild.

Pariurile incep de la doar 1c pe linie – desi la fel ca in cazul tuturor titlurilor PlayTech, pariul de top este urias!

Simbolurile castigatoare sunt personaje, plus arme. Holmes este cel mai mare simbol platitor – in valoare de 10.000 de monede uriase pentru 5 la rand. Daca primesti acest lucru cu un multiplicator de 5 ori in jocul bonus, te uiti la un premiu urias.

Acesta este urmat de Dr. Watson, un ticalos cu aspect umbros, un cutit si o arma. Cartile de joc sunt folosite pentru simbolurile de umplere / premiu inferior. Acestea au un aspect datat, care se potrivesc perfect cu designul slotului.

Știri relevante