Shining Crown este cel mai jucat slot de pe planeta

Vizual, acest slot este colorat si atractiv, cu mulinele de cupru deasupra unui fundal rosu. Simbolurile de plata de top includ Lucky 7, struguri, pepene verde, clopot, cirese, lamaie, prune si portocale. Grafica este simpla, dar luminoasa si atractiva. Efectele sonore sunt standard pentru rotiri, dar devin putin mai unice cu functii deblocate.

Acest slot are cateva caracteristici stralucitoare, cu coroana rosie salbatica care apare pe a 2-a, a 3-a si a 4-a bobina si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolurilor de imprastiere a dolarului si a stelelor. Simbolul de imprastiere a dolarului apare in numere de 3, 4 sau 5 care va vor credita cu pana la 1.000, 4.000 sau 20.000 de monede.

Simbolul de imprastiere a stelelor poate aparea pe 1, 3 si 5 tambururi cu o aparitie pe toate cele 3 care te credita cu pana la 4.000 de monede. Urmatoarea caracteristica include functia de joc rosu / negru care este deblocata dupa o linie de castig de mai putin de 7.000 de monede. Iti ofera o sansa dubla sau nimic. Ultima caracteristica este Jackpot Cards cu un jackpot mister la patru niveluri corespunzator unuia dintre cele patru simboluri de costum de poker. Aceasta caracteristica este declansata la intamplare si va prezinta 12 carti care sunt predate. Sunteti invitati sa alegeti carti pana cand colectati trei din acelasi lucru si castigati premiul legat de costumul respectiv.

Shining Crown slot este un slot tematic pentru fructe care variaza de la 0,10 € la 2 € si bazat pe o tema de fructe. Primele plati vin prin amploarea jackpot-urilor progresive, dar exista si castiguri uriase de linii de plata de 100.000, 20.000, 14.000, 5.000, 4.000, 3.000, 2.400, 1.000 sau mai putin in monede. Acesta este un slot tematic cu fructe, cu o nota de regalitate, care face din acesta un slot interesant de jucat. Puteti vizita cazinoul pentru a incerca slotul inainte de a juca cu bani reali.

Te-ai gandit vreodata sa pui mana pe bijuteriile coroanei? Ei bine, acum poti sa folosesti acest slot cu 5 tambururi de la Euro Games Technology. Shining Crown este un joc minunat si simplu, care ofera unele actiuni de invartire directa fara emotii neasteptate.

Acest slot machine este, in esenta, un slot cu tematica pentru masini de fructe, care a fost decorat cu cateva suplimente suplimentare cu o rasucire regala. Cu 10 linii de plata pe bord, veti fi intotdeauna cu sanse corecte de a aduce acasa castiguri serioase. Exista, de asemenea, o caracteristica interesanta pentru jocuri de noroc si un bonus pentru carti jackpot – asa cum este norma pentru multe jocuri de la acest dezvoltator de software. Acestea fiind spuse, nu exista nicio rotatie gratuita in oferta, ceea ce este pacat.

Grafica este suficient de placuta, iar jocul este mai neted decat catifeaua. Acestea fiind spuse, exista o multime de slot-uri interesante pentru a fi redate. Cu toate acestea, daca doriti doar o actiune simpla, fara sens, a slot machine, atunci nu veti fi dezamagiti de Shining Crown de la EGT.

Știri relevante