Menu

Shining Crown iti ofera 100 rotiri gratuite la Unibet

Sloturile din categoria EGT disponibile au oferte speciale in fiecare final de saptamana la Unibet. Acum este randul slotului Shining Crown sa iti ofere 100 de rotiri gratuite. Rotirile gratuite vin in urma indeplinirii unor conditii care sunt detaliate in prezentarea promotiei.

Astfel doar in fiecare final de saptamana la slotul Shining Crown, veti beneficia de 100 de rotiri gratuite, doar daca optati pentru promotie de pe pagina acesteia. Trebuie sa fiti foarte atenti la criteriille de eligibilitate ale acestei promotii. Vom expune mai jos pe cele mai improtante pentru a nu peirde rotirile gratuite:

– nu depuneti prin paysafe ca nu veti beneficia de rotirile gratuite decat daca luati in calcul si comisonul de depunere, deci prin paysafe promotia se activeaza doar daca veti depune cel putin 165 ron

– efectuati depunerea doar in intervalul de valabilitate a promotiei

– promotia este valabila doar o singura data pe saptamana pe jucator

– suma depusa trebuie sa fie minim 150 ron pentru a primii instant in cont cele 100 de rotiri gratuite

– promotia este valabila doar pentru jucatorii care au moneda contului in RON

– depunerile efectuate prin Toppay nu sunt eligibile pentru promotie

Odata ce ati efectuat depunerea si rotirile gratuite sunt creditate in cont, va puteti apuca de folositul acestora. Premiile care se castiga din rotirile gratuite sa acorda la valoarea de 0.20 ron per rotire. Banii castigati din aceste rotiri gratuite se vor credita in balanta bonus. Acest bonus se poate rula in termen de 30 de zile de la creditare cu respectarea conditiilor de rulaj din promotie.

Știri relevante