Menu

Short Deck Hold’em o verisiune de poker cu putine carti

Short Deck Hold’em o verisiune de poker cu putine carti

Frumusetea pokerului este ca fiecare joc are o varietate de moduri diferite de a juca. Jocurile originale sunt inca populare, dar versiunile mai noi par sa creasca din ce in ce mai mult in cerere. Jucatorii de poker cauta o schimbare in jocurile traditionale care ofera mai multe dificultati și optiuni de pariuri profitabile.

Tinerea scurta a puntii va va atrage atentia odata cu schimbarea. Puteti spune prin cuvânt ca „scurt” inseamna ca veti juca mai putine carti. Pachetul a fost redus la 36 in total, cartile care au fost scoase sunt doua, trei, patru și cinci.

„Six Plus Poker” este o porecla pentru acest joc, deoarece cel de-al șaselea este acum cea mai mica carte din pachet. In mod ciudat, 10 jucatori pot juca acest joc chiar și cu taierea pachetului.

Observati modul in care culoarea este acum capabila sa invinga intreaga casa. Din moment ce se joaca mai putine carti, acea mâna este acum mai dificil de creat.

Așii sunt putin diferiti, deoarece pot fi fie mari, fie mici. Deci, poate fi folosit și in locul unui cinci pentru a-ti face drepturile.

Când jucati pachetul scurt, tineti cont de un lucru: mâinile dvs. vor fi mai bune mult mai des decât in ​​mod normal. Mai mult ca sigur, scenarii cum ar fi tratarea așilor de buzunar, se vor intâmpla mult mai des in comparatie cu retinerea obișnuita.

Tinând cont de toate acestea, adversarii tai vor avea și mâini mai bune. Nu ar trebui sa fii ingrijorat, dar nu mai precaut din aceasta cauza. Veti avea scenarii ale momentului in care trebuie sa fiti agresorul și, desigur, când ar trebui sa pliati.

Dupa cum sa mentionat mai sus, flush-urile au avut o creștere a valorii pariurilor. Deoarece exista mai putine carti in pachet, acum este mai putin probabil sa pierzi cu o culoare mai mare, astfel incât mâna ta devine mai atractiva.

Nu va fie teama daca vi se vor oferi mai multe carti potrivite, și atunci veti vedea flopul transformându-va in favoarea dvs., deoarece flush-urile sunt acum o mâna excelenta. Aceste mâini au puterea de a prelua intregul pot, deci trebuie sa fii conștient nu numai de mâna ta, ci și de ceea ce ar putea avea adversarii tai daca flopul este valoros.

Nu lasati sa va pacaleasca perechile de buzunar, precum matcile și mufele. Nu au aceeași valoare pe care o aveau cândva intr-un joc obișnuit. Așii și regii sunt inca de dorit, mai ales daca primiti trei sau patru de un fel, dar amintiti-va unde va aflati in joc pentru a decide.

Mâinile potrivite, de exemplu, pentru a face flush-uri sunt mâini excelente sau mâini initiale. Deoarece au o creștere a valorii, va fi mai bine sa mergeti pentru ei. Deci, daca aveti carti mai slabe la inceput, nu le treceti cu vederea, mai ales daca sunt potrivite.

Știri relevante