Menu

Sistemul de pariere Fibonacci utilizat pe sport

Sistemul de pariere Fibonacci utilizat pe sport

1-2-3-5-8-13-21-34. Mergeti in sus cu cate un pas la fiecare pariu pe care il pierdeti,sau mergeti in jos cu 2 pasi, la fiecare pariu pe care il castigati. Tineti minte ca fiecare castig acopera cele 2 pariuri pierdute inainte.

Varianta recomandata pentru cei care pariaza sume mari este ca, in loc sa coborati cu 2 pasi la fiecare pariu castigat, coborati cu un pas la fiecare pariu castigat, pana cand castigati 2 pariuri consecutive. Aceasta varianta poate sa fie similara cu orice alt system care va ajuta pe termen lung, iar intre timp, beneficiati si de castiguri extraordinare, dar si de amuzament.

Sunt si multe alte variante. Oricum, strategia uzuala Fibonacci este foarte nesatisfacatoare pentru cei care pariaza sume mari-pierderi dese si niciodata nu sunt castiguri mari. Pentru pariorii care prefera sa nu parieze de 34 de ori miza minima daca este posibil, este destul de discutabil daca sistemul Fibonacci este cumva mai bun decat sistemul Martingale sau va ofera doar 2 pasi in plus, daca pierdeti des.Prin urmare, nicio variant a sistemului Fibonacci nu este recomandata pentru jucatorii grijulii.

Strategia managementului banilor pentru pariurile single

  1. Aveti, theoretic, 20 de monede in linie, fiecare de cate 1
  2. Folositi un singur pariu cu o miza de 2 lire ( prin luarea 1 lire de la inceputul liniei si a uneia de la sfarsitului liniei celor 20 de monede 1+1=2 )
  3. Daca veti castiga, luati monedele de 1 lira pe care le-ati mizat, una langa alta. Daca pierdeti, puneti 2 la sfarsitul liniei de monede si latele 2 ca si miza chiar la sfarsit.

Dupa cum se poate observa, atunci cand faceti alegerea gresita, ar trebui sa adaugati 2,3,4,5 de fiecare data.

S-au incercat multe pariuri cu aceasta tehnica. Alegerile corecte:in jur de 60% la o cota medie de 1,60 si o miza de 24.

De exemplu, am incercat la 5 case de pariuri diferite, cu o banca initiala de 20 de lire fiecare.

Cel mai prost record la Bet365 a fost de 28 de lire dupa o serie de 100 de alegeri, iar cel mai bun record a fost la Betway cu un profit de 87 de lire dupa 150 de alegeri.

Știri relevante