Menu

Sistemul de pariere Paroli este cel mai eficient posibil

Sistemul de pariere Paroli este cel mai eficient posibil

Sistemul Paroli este un sistem de pariuri progresiv foarte simplu si unul dintre cele mai populare printre jucatorii carora le place sa foloseasca astfel de sisteme. Are doua scopuri principale.

  • Pentru a genera victorii mici in mod constant
  • Pentru a evita riscul de pierderi substantiale.

Numele acestui sistem este derivat din termenul latin par, care inseamna „unul care este egal”. Este in esenta opusul Martingale, dar cu limite fixe pentru miza maxima.

Paroli este un sistem de pariuri pe progresie pozitiva, ceea ce inseamna cresterea mizei dupa o victorie. Nu aveti garantia ca obtineti profit cu acest sistem, dar este atragator din cateva motive. Popularitatea sa se datoreaza in mare masura faptului ca este incredibil de usor de invatat si de utilizat.

Va rugam sa consultati mai jos detalii suplimentare despre sistemul Paroli, inclusiv avantajele si dezavantajele acestuia.

Cum se utilizeaza sistemul Paroli

Sistemul Paroli este conceput pentru a fi utilizat chiar si pentru pariuri pe bani. Este cel mai frecvent utilizat la jocuri de cazino, cum ar fi ruleta, craps, baccarat si craps, desi poate fi folosit si la alte jocuri. Poate fi folosit si pentru pariuri sportive, din nou, chiar si cu pariuri pe bani. Sistemul este foarte simplu, deoarece implica doar ajustarea mizelor in conformitate cu cateva reguli simple.

REGULA 1 – Miza de baza fixa

Pentru a utiliza acest sistem eficient ar trebui sa aveti o miza de baza fixa. Acesta este cat de mult mizati la inceputul fiecarui ciclu. Poate fi orice suma pe care o alegeti, dar nu ar trebui sa fie prea mare in raport cu cat ati rezervat pentru a juca. Aproximativ 2% din ceea ce sunteti pregatit sa riscati sa pierdeti intr-o sesiune este probabil ideal si chiar nu doriti sa depasiti 5%. Deci, daca aveti 200 $ cu care va bucurati sa jucati, o unitate de pariuri de baza de 5 $ ar fi corecta.

REGULA 2 – Dublarea dupa castig

De fiecare data cand castigi un pariu, ar trebui sa dublezi miza pentru urmatorul pariu. Deci, daca incepeti cu 5 USD, apoi castigati, urmatorul dvs. pariu ar trebui sa fie de 10 USD. Daca castigi din nou, te dublezi inca o data la 20 USD.

REGULA 3 – Oprire dupa trei victorii

Ar trebui sa incetati sa va mariti miza dupa trei victorii consecutive si sa coborati inapoi la miza de baza. Ideea aici este ca trei victorii consecutive nu sunt deosebit de neobisnuite, dar mai mult decat atat devine mai putin probabil.

REGULA 4 – Miza de baza dupa pierderi

Ori de cate ori pierdeti un pariu, urmatorul dvs. pariu ar trebui sa fie intotdeauna la miza de baza. Nu conteaza de cate ori pierzi la rand, nu ar trebui sa iti maresti niciodata miza in urma unei pierderi.

Sistemul Paroli este intr-adevar atat de simplu. Urmaresti doar sa te dublezi de trei ori, sa obtii acel profit si apoi sa incepi din nou. Teoria este ca ar trebui sa puteti face acest lucru de cateva ori in timpul unei sesiuni, iar profiturile dvs. din aceste mini linii castigatoare ar trebui sa fie mai mari decat toate pierderile combinate.

Știri relevante