Menu

Sistemul pariurilor pe golurile de aur

Maldini, jurnalist sportiv si ambasador al Betfair si casa de pariuri au prezentat Golden Goals Football Show. Programul, care va fi disponibil pe canalul YouTube Mundo Maldini, va fi saptamanal. Jurnalistul va analiza in fiecare marti, la ora 20:00, stirile sportive cu invitati de prim rang legate de lumea fotbalului. Insotitorii lui Maldini in primele doua programe au fost jurnalistul sportiv Ruben Martín si capitanul Atletico de Madrid si echipa nationala spaniola Amanda Sampedro.

Programul este complementul perfect la Obiectivele de Aur, produsul Betfair care, saptamanal, va permite sa prezice gratuit rezultatul a 6 meciuri din: LaLiga, Serie A, Bundesliga si Premier Liga si acorda posibilitatea de a castiga pana la 200.000 €.

Sam Rosbottom, purtatorul de cuvant al Betfair, a declarat ca „Maldini este cunoscut in toata Spania pentru cunostintele sale extinse de fotbal, iar asocierea noastra cu el ne-a permis sa aducem la viata produsul Obiective de Aur al Betfair intr-un nou program. A fost minunat sa-l fi prezent pe Amanda Sampedro la emisiunea din aceasta saptamana pentru a impartasi viziunea ei despre Cupa Reginei, urmatoarea Cupa Mondiala si cele sase optiuni pentru jocurile Obiectivelor de Aur din aceasta saptamana. “

In cele din urma, Sam a dorit sa comenteze ca „vom avea invitati mari, inclusiv vedete sportive, jurnalisti si diferite personalitati, care vor aparea in emisiune. Fiecare dintre ei isi va incerca norocul incercand sa prezice rezultatele in sase dintre cele mai bune jocuri de fotbal din Europa, pentru a le oferi oamenilor de acasa inspiratie si indrumare si, astfel, sa ii ajute sa castige premiul de 200.000 € ”.

Betfair, parte a Paddy Power Betfair Business Group, este una dintre cele mai mari case de pariuri internationale din lume si un pionier in anul 2000 a pariurilor incrucisate. Realizat prin tehnologie de ultima ora, Betfair permite utilizatorilor sa parieze cu propriile cote sau oferite de alti utilizatori. Catalogul de produse Betfair este vast. Pe piata spaniola, Betfair ofera pariuri sportive pentru fotbal, baschet, tenis si evenimente cu motor, printre altele; precum si produse de cazino si poker. Pe langa Spania, compania mai detine licente de pariuri si alte jocuri in Marea Britanie, Gibraltar, SUA, Italia, Danemarca, Bulgaria, Malta si Romania.

Știri relevante