Menu

Site-uri sportive unde poti sa platesti cu skrill

Site-uri sportive unde poti sa platesti cu skrill

Skrill este o metoda populara de depozitare in Romania. Este acceptat de toate site-urile de pariuri online, poker si cazinouri care se ocupa de jucatorii romani. Skrill Romania are cele mai mici taxe dintre portofele electronice, iar tranzactiile sunt simple si rapide. Este nevoie de ceva timp pentru a configura un cont, dar aceasta este o activitate unica si merita efortul.

Skrill este ca un cont bancar, cu exceptia faptului ca functioneaza doar online. Jucatorii isi pot finanta contul Skrill in mai multe moduri. Cele mai frecvente sunt prin cardurile lor de credit sau carduri de debit si prin transferuri bancare. Banii detinuti in contul dvs. nu pot fi folositi decat de dvs. Puteti face depuneri la pariuri online, achizitionand bunuri si servicii online si puteti transfera fonduri catre alte persoane. In cazul in care nu aveti nevoie de fondurile din contul dvs. Skrill, le puteti retrage si in contul dvs. bancar.

Skrill nu percepe nicio taxa pentru efectuarea de achizitii online sau transferul de fonduri catre comerciantii online, inclusiv site-urile de pariuri si jocuri de noroc. Primirea fondurilor de la comercianti este, de asemenea, gratuita. Prin urmare, va puteti roti in mod convenabil banii de la un site de pariuri la altul, pentru a profita de cele mai bune bonusuri si cote.

Daca folosesti contul Skrill numai pentru site-urile de pariuri, acesta te poate ajuta sa tii evidenta bancarului tau. Veti avea toate datele intr-un singur loc si puteti compara care site-uri v-au oferit profituri mai bune.

Asa cum am explicat mai devreme, Skrill permite transferul usor de fonduri de la un site de pariuri la altul, permitandu-va sa va bateti cele mai bune oferte. Site-ul web are o sectiune de ajutor cuprinzatoare care acopera toate aspectele operatiunilor sale.

Depozitarea prin Skrill va aduce bonusuri suplimentare la multe site-uri de jocuri de noroc online de renume. Scale ofera, de asemenea, promotii direct, cum ar fi sau cand va adresati prietenilor si clientilor sai VIP.

Știri relevante