Sizzling Hot Deluxe slotul preferat al tuturor jucatorilor

Sizzling Hot Deluxe joc de slot online este o masina clasica de fructe, care are 5 tambururi de incantare suculenta. Jocul este redat foarte simplu si nu are caracteristici bonus. Toate castigurile provin din rotiri profitabile ale jocului de baza, unde puteti castiga pana la 5.000x pariul pe linie. Nu este nimic care sa iti intoarca nasul.

Sizzling Hot Deluxe este redat pe un fond de culoare rosu si violet cu ton dublu. Acest joc de slot Novomatic nu se bazeaza pe grafica si functii pentru jucatorii intrigati, ceea ce este evident din simplele modele de pictograme 2D pentru role. Se bazeaza mai mult pe simplele rotiri traditionale ale tambururilor care aterizeaza mai regulat decat ai putea crede.

Sunetele sunt in concordanta cu traditionalele sunete cu role ale bobinelor Novomatic, care seamana cu tonurile generice ale masinilor terestre. Novomatic a transformat multe dintre jocurile lor din podeaua cazinoului, de unde si senzatia si aspectul prezentate.

Simbolurile Sizzling Hot Deluxe sunt punctul culminant al mulinelor si reprezinta un recul in fata anilor cand fructele, sapte, barele si stelele au fost tot ceea ce a fost disponibil pentru jucatori. Fructele sunt facute de fiecare data cand obtineti un castig cu ele, lasandu-va cu fructe inabusite si un bankroll mai gras.

Pictogramele pentru jocuri includ pepeni verzi, struguri, prune, lamai, portocale si cirese. Simbolul care plateste cel mai bine este un sapte rosu aprins, care va plati un frumos premiu de 50.000 de monede daca jucati pe un pariu maxim de 5 monede pe linie. Raspandirea jocului este simbolul stelei si singura pictograma care nu trebuie sa plateasca de la stanga la dreapta pe tamburi adiacente. Aterizati trei sau mai multe dintre acestea oriunde pe mulinete pentru victorii.

Sizzling Hot Deluxe este redat pe un format de 5 tambururi si contine doar 5 linii de plata, in joc cu multe jocuri slot clasice. Pentru a face rulourile, puteti roti manual sau optati pentru a atinge Autospin. Functia Autospin va continua bobine rotative continuu si nu poate fi setata la un numar limitat de role. Se va opri invartirea tambururilor numai atunci cand il dezactivati. Asadar, daca va indepartati de computer pentru a face ceva, nu va aventurati prea departe si nu durati prea mult.

Variatia joasa pana la medie a jocului asigura ca castigurile nu sunt niciodata prea indepartate. Multe dintre castigurile de baza sunt mici, dar daca iti administrezi bine rulajul, ai putea sa castigi cateva castiguri decente intre ele. Asadar, trageti-va bine strategia de pariere, utilizand intreaga gama de pariuri intre 0,10 si 50 de monede pe rotire.

Din pacate, asa cum am spus mai devreme, Sizzling Hot Deluxe are doar caldura in jocul de baza si nu contine nicio caracteristica bonus suplimentara. Consideram ca este un pic pacat, intrucat tot mai multe jocuri clasice sosesc in scena in aceste zile, cu functii Wild si chiar rotiri gratuite pentru a-i interesa pe jucatorii de slot modern.

Știri relevante