Menu

Skrill 1 tap cel mai rapid si usor pentru pariuri sportive

Skrill 1 tap cel mai rapid si usor pentru pariuri sportive

Skrill-1-Tap este o revolutionara platforma de depozitare instantanee de Skrill. Introduceti detaliile de conectare o singura data si faceti depuneri ulterioare o singura atingere a ecranului, pentru totdeauna.

Pentru jucatorii de jocuri de noroc online si pariuri sportive, depunerea rapida si sigura este una dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le aiba o casa de pariuri online. Acesta este locul in care Skrill (anterior Moneybookers) si-a vazut oportunitatea de a face o schimbare majora in modul in care se depun banii la jocurile de noroc si pariurile online prin introducerea Skrill-1-Tap, cea mai rapida si simpla metoda de plata a caselor de pariuri online.

Skrill-1-Tap: Rapid si usor

Scopul principal al Skrill-1-Tap este de a face plati la pariurile sportive online si alte site-uri de jocuri de noroc cat mai rapid si simplu. Prima depunere efectuata prin Skrill-1-Tap va solicita clientului sa introduca detaliile de autentificare ale Skrill si dupa aceasta, nu va mai fi redirectionat catre site-ul Skrill sau orice alta problema.

O simpla atingere a ecranului tactil de pe tableta sau telefonul mobil va fi suficienta pentru a va depune cazinoul online, deoarece conexiunea dintre cazinou si Skrill le va permite sa transfere banii fara alte intrebari.

Aceasta metoda este, de asemenea, perfect sigura, deoarece inca nu furnizati detaliile dvs. de autentificare Skrill cuiva altcineva decat Skrill. Skrill-1-Tap permite doar cazinoului sa solicite plata de la Skrill, fara a fi introduse niciun fel de detalii si folosind Skrill-1-Tap, le dati permisiunea de a face acest lucru.

Beneficiile Skrill-1-Tap

Skrill-1-Tap este benefic atat pentru jucatori cat si pentru cazinouri. Jucatorii obtin un mod sigur si rapid de depunere din contul lor de portofel electronic, in timp ce cazinoul poate beneficia de mai multe depozite, o mai buna retentie a clientilor si mai multi clienti multumiti, acesta fiind obiectivul final al oricarei companii de acolo.

Știri relevante