Skulls Up si ia un loc pe plaja din Caraibe la castiguri

Skulls Up si ia un loc pe plaja din Caraibe la castiguri

Skulls UP are loc pe o plaja din Caraibe. Are nisip, ape oceanice, palmieri si un ritm in stil caraibian.

Aspectul acestui joc aminteste foarte mult de alte sloturi Quickspin. Presupunand ca iti place senzatia jocurilor proiectate de Quickspin, atunci ar trebui sa apreciezi cum arata si acesta.

Skulls UP se deschide cu cinci role, trei randuri (grila 5×3) si 243 de cai. Cu toate acestea, cele trei role din mijloc se pot extinde la sase role. Cand se intampla acest lucru, aveti 1.944 de modalitati de a castiga (3x6x6x6x3).

Platile se formeaza prin intermediul simbolurilor potrivite in rolele adiacente. Toate combinatiile castigatoare trebuie sa inceapa in rola 1 si sa mearga de la stanga la dreapta.

Simbolurile includ trei pirati (No-Beard, Biggie & Smelly), o maimuta (Cheie), papagal (Biscuit), craniu, craniu in flacari, cufar de comori si regale (A pana la 10).

No-Beard ofera cel mai inalt nivel de plata la 20x miza ta. Puteti castiga pana la 3.650 ori cand sunt incluse functiile.

Craniul serveste ca o pictograma salbatica care inlocuieste totul, cu exceptia craniului obisnuit, pentru a forma combinatii castigatoare.

Optiunile de pariere variaza de la 0,10 € la 100 €. Puteti utiliza redarea automata pentru a mentine rolele rotind cu pariul preferat.

Skulls UP RTP este de 96,26%. Acest procent de plata este peste medie comparativ cu industria jocurilor online.

Craniul in flacari serveste ca o salbaticie care declanseaza, de asemenea, Skulls UP Respins. Aceste respins va ofera sanse suplimentare de a castiga si, de asemenea, continua sa vina pe masura ce mai multe cranii aprinse aterizeaza pe role.

Randurile din mijloc (2 pana la 4) se extind de fiecare data cand apare un nou craniu in flacari pe role. Pot creste pana la sase randuri.

Declansati 6 rotiri gratuite in flacari obtinand trei sau mai multe cutii de comori imprastiate oriunde pe role. Fiecare tambur care creste la sase randuri va oferi 2 rotiri gratuite. Puteti obtine pana la 6 jocuri gratuite suplimentare prin rolele in expansiune. Rolele maximizate raman la locul lor pana cand bonusul se termina.

Sloturile cu tematica pirat sunt din abundenta in intreaga lume a jocurilor online. Dar Quickspin a reusit sa creeze un joc unic care iese in evidenta in acest gen.

Skulls UP nu este neaparat unic in ceea ce priveste grafica sau atmosfera. De fapt, are exact aceeasi senzatie ca multe alte jocuri Quickspin.

Dar formatul il diferentiaza cu siguranta de alte sloturi de pirati si de industria din strainatate. Acesta este primul joc pe care l-am vazut care foloseste un format 3-6-6-6-3 cu pana la 1.944 de moduri.

Skulls UP ofera, de asemenea, cateva functii frumoase in Flaming Free Spins si Skulls UP Respins. Una peste alta, acest slot merita incercat, indiferent daca va intereseaza sau nu jocurile de pirati.

Știri relevante