Menu

Skybet casa de pariuri cu traditie in Europa

SkyBet si-a facut cunoscut numele printre casele de pariuri in iulie 2000 si a fost sub conducerea Sports Internet Group. Grupul a fost achizitionat de BskyB si detinea o serie de companii de pariuri precum Opta Index si Planet Football.

O companie de pariuri, numita Surrey Sports a facut parte si din aceasta familie de case de pariuri, care a fost ulterior fuzionata cu cele doua companii mentionate mai devreme in iulie 2002. Aceasta fuziune stralucitoare intre casele de pariuri de calitate a devenit punctul de plecare si originea uneia dintre cele mai cunoscute si site-uri de pariuri de incredere de astazi, care si-a schimbat acum numele si este cunoscut de multi drept SkyBet.

Compania are o licenta de la Comisia de control al jocurilor de noroc Alderney, astfel incât pietele lor sa fie disponibile peste mari; intre timp, acestea sunt autorizate sa functioneze in Regatul Unit de catre Comisia de Gambling din Marea Britanie. Din pacate, acestia accepta doar clienti din anumite tari, inclusiv Regatul Unit, Irlanda, Insulele Channel, Finlanda si Gibraltar.

Una dintre numeroasele caracteristici deosebite despre site este aspectul sau curat. In momentul in care va conectati la SkyBet, sunteti intâmpinati cu un amestec de culori albastre si alb reci. Este usor pentru ochi, deoarece nu contine prea multe culori stralucitoare. Contrastul se imbina perfect, astfel incât utilizatorii sa poata citi informatii fara a-si stresa ochii.

Site-ul este bine organizat in trei sectiuni. Primul, pe care il veti vedea in coltul din stânga, este un meniu care contine o lista de pagini care va vor ajuta sa navigati rapid pe site. Este foarte convenabil, deoarece puteti gasi pagina in care doriti sa accesati in doar câteva secunde. Aici puteti vedea butonul de pornire, promotii, pariuri, reguli si sectiune de ajutor. Veti vedea, de asemenea, cele mai populare sporturi jucate de clientii SkyBet si lista extinsa de site a site-ului, care sunt listate convenabil in ordine alfabetica.

A doua sectiune a paginii contine sporturi si jocuri. De asemenea, puteti consulta urmatoarea cursa, actualizari si piete disponibile. Daca doriti sa incercati ceva nou pe lânga pariurile pe jocuri, puteti incerca sa pariati pe ruleta sau sa participati la sporturi virtuale. Daca sunteti in cautarea de promotii saptamânale sau zilnice, acestea sunt disponibile cu usurinta in partea de sus a site-ului web. In sfârsit, puteti verifica cu usurinta biletul de pariuri, consultând sectiunea din partea dreapta a paginii. Aceasta sectiune listeaza pariurile, acumulatorii si cursele viitoare selectate.

In general, designul site-ului este foarte simplu, ceea ce il face foarte convenabil pentru clienti. Formatul in sine este perfect conceput pentru a raspunde nevoilor fiecaruia si este foarte usor de inteles, chiar si pentru clientii noi.

Pietele de pariuri

Exista, de asemenea, alte sporturi care sunt legate de canalul Sky Sports si sunt oferite de SkyBet, cum ar fi baschet, sporturi F1, tenis, NASCAR, sporturi de iarna, box, tenis, cricket, rugby si fotbal american.

Daca doriti sa pariati pe pietele mai putin populare, le puteti gasi si pe SkyBet, deoarece site-ul ofera si yachting, e-sport si triatlon. Puteti gasi, de asemenea, politica si film.

Sansele sunt mai mari?

SkyBet este, de asemenea, foarte competitiv atunci când vine vorba de a oferi cele mai bune cote de pe piata. Astfel, puteti gasi de fapt cote foarte mari pe site. De asemenea, au preturi de piata ideale, greu de observat pentru cei care pun la punct si ofera cote excelente pentru acumulatori in comparatie cu concurentii sai.

Știri relevante