Menu

Skybook pariuri exclusive pe sporturile tale preferate

Skybook pariuri exclusive pe sporturile tale preferate

De-a lungul anilor am vazut binele, raul și cu adevarat uratul. Uneori, insa, suntem tratati de un site de pariuri sportive care se incadreaza in mijlocul categoriilor. Site-uri ca acestea sunt suficient de decente, dar lipsesc cateva dintre caracteristicile cheie care impiedica aceste site-uri sa fie de elita. Skybook este un astfel de site.

Pentru a va scuti de o multime de rigamarole, va vom spune ca Skybook este o casa sportiva online buna, dar ii lipsește cateva caracteristici care il impiedica sa fie cu adevarat de elita. Vrei detaliile? Cititi mai departe pentru a afla mai multe.

Ne-am indreptat catre site-ul Skybook pentru a ne situa pe site, procesul de inregistrare și optiunile sale de pariere. Am fost intampinati de un site oarecum simplu care a oferit cateva bonusuri interesante.

Am constatat ca inregistrarea a fost simpla și ne-am creat contul in mai putin de doua minute. Am primit cateva apeluri telefonice enervante de la reprezentantii excesivi de carti, care doreau sa aducem ceva mai multi bani in conturile noastre acolo.

Dupa inregistrare și depunere, ne-am indreptat catre meniul de pariuri sportive. Sporturile pe care le-am gasit disponibile in meniul de actiuni in linii live includ: fotbal, fotbal colegiu, baseball, baschet, hochei, box, MMA, golf, sporturi cu motor, tenis, fotbal, cricket și pop-uri.

Am constatat ca sistemul de pariuri este foarte lin și mult mai bun decat multe din celelalte carti la care am aratat recent.

Tipurile de pariuri disponibile la Skybook au fost, de asemenea, destul de numeroase, ceea ce ne-a impresionat. Am gasit urmatoarele tipuri de pariu disponibile: Pariuri drepte, Pariuri punctuale, pariuri pe linia de bani, pariuri totale, popriri, robe rotunde, teasere, speciale, daca pariati, jumatate de timp și timp de sfert.

Acestea sunt cateva tipuri de pariuri cu adevarat grozave, și ofera celor care mai sunt optiuni intr-un singur joc.

Cei care cauta o alta actiune vor fi fericiti sa știe ca Skybook include atat o oferta de cazino, cat și un dealer de dealeri live. Nu am fost impresionati de ceea ce am vazut la cazinoul standard, intrucat am gasit jocurile datate și plictisitoare, dar oferta de dealeri live a fost mult mai buna.

Ne-au placut foarte mult jocurile oferite in direct, cum ar fi blackjack-ul, ruleta și baccarat-ul. Pentru aceia dintre voi care nu știu, jocurile de cazino live dealer au o doamna minunata pe webcam care scaneaza carti pe un cititor de coduri de bare și le ofera ca un cazinou standard. Jocurile sunt foarte distractive și le preferam de fapt cazinourilor indiene plictisitoare din gatul nostru din padure.

Bonusuri excelente

Am sapat cu adevarat bonusurile pe care le-am gasit la Skybook. Am fost instantaneu atrași de bonusurile timpurii ale NFL ale paginii principale, iar creșterea procentului de joc gratuit este foarte buna. Aveti optiunea de a alege intre un spor de 30%, 50%, 75% și 100% in depozitele dvs.

Acest lucru va permite sa alegeti ceea ce doriti, pastrand in minte faptul ca rolulver crește pe masura ce procentul bonus face. In general, suntem foarte impresionati de ceea ce am vazut cu sistemul bonus. Cum se mentine sistemul bancar?

O multitudine de optiuni financiare

Cand vedem ca un site ofera actiuni jucatorilor americani, știm imediat ca optiunile financiare vor fi probabil limitate. Deși optiunile bancare de la Skybook sunt intr-adevar oarecum limitate, ele sunt inca impresionante pentru o casa prietenoasa din SUA.

Am gasit optiuni de depunere la Skybook pentru a include: Skrill, Visa, Neteller, Person to Person, Check și Bank Wire. Depunem intotdeauna prin Visa și am aflat ca depozitul nostru a fost creditat instantaneu, la fel și bonusul nostru.

Retragand intelepciune, am sfarșit solicitand un cec, care este una dintre optiunile disponibile pentru a scoate bani din casa. Am incheiat un control in 16 zile, ceea ce nu este prea rau, dar nici nu stabilim ritmul pentru viteza. Credem ca celelalte optiuni, cum ar fi sa ceara Skrill și „Person to Person” ar fi mai rapide, dar am vrut sa vedem cum a gestionat Skybook ceva care este ceva mai intensiv in forta de munca.

Serviciul clienti este foarte bun și aici și am fost foarte impresionati de apelul standard pe care il efectuam in mod normal atunci cand testam o casa. Am folosit functia de mesagerie instanta pentru a ne informa despre termenii bonusului și am fost intampinati de un personal prietenos care a raspuns de fapt intrebarii noastre și ne-a readus la pariuri foarte repede. Deși intotdeauna sondam pentru a vedea daca putem obtine niște credite suplimentare, acest lucru din pacate nu s-a intamplat aici, dar personalul a fost totuși prietenos.

Știri relevante