Menu

Sloturi de la superbet printre cele mai bune la noi

Pariubet_Default_image

NextGen a dezvoltat o multime de sloturi video care se lauda cu un design superb de inalta calitate si un joc complicat. Double Play SuperBet este inca unul in linia acestora. Are cinci role de ultima generatie cu trei randuri de simboluri pentru a modela o grila standardizata. RTP-ul acestui slot este de 95,044%, cu toate acestea, poate creste pana la 95,879% daca jucati cu functiile suplimentare activate pe sloturi superbet.

Double Play SuperBet se poate bucura de popularitatea sa. Se gaseste printre cele mai bine clasate sloturi pe toate temele. A fost lansat in 2016 si in prezent il puteti gasi in multe cazinouri. In functie de preferintele tale, il poti juca fie gratuit, fie pe bani reali.

Spre deosebire de majoritatea sloturilor video din epoca actuala cu sloturi superbet, Double Play SuperBet nu vine neaparat cu un subiect. Nu urmareste o poveste sau personajul principal la care ne putem raporta intr-un fel. Fara astfel de distrageri si cu muzica relaxanta in bucla, acest slot video va avea toata atentia ta.

Designul Double Play SuperBet este futurist. Roletele care detin simbolurile sunt transparente. Simbolurile de pe ele stralucesc si stralucesc dand senzatia de lux. Roletele sunt asezate pe grila fascinanta de culoare violet. Dar, asta nu este. Jucand cu o valoare Double Play diferita, culoarea fundalului se schimba si odata cu aceasta intreaga tema a slotului.

Sa trecem peste cateva dintre optiunile de baza inainte de a incepe despre sloturi superbet.

  • Sagetile din partea stanga jos a afisajului fie vor creste, fie vor scadea valoarea pariului dvs. Facand clic pe monedele din mijloc, veti seta automat miza maxima.
  • Butonul de redare va porni jocul si va invarti rolele.
  • Butonul roata dintata va afisa tabelele de plati si va raspunde la orice intrebari suplimentare pe care le puteti avea cu privire la SuperBet-ul Double Play.

Sloturi de la superbet printre cele mai bune la noi

Nu este nimic complicat, asa ca puteti sari in el si sa incepeti sa invarti rolele chiar acum. Noroc!

Simboluri si caracteristici bonus in Double Play SuperBet

Majoritatea simbolurilor ne amintesc de sloturile video de epoca. Cu toate acestea, sunt renovate si au un aspect lucios nou-nout de la sloturi superbet.

Simboluri

Exista un total de zece simboluri de baza in Double Play SuperBet. Cele mai slab platite sunt reprezentate de fructe. Cele mai platite cresc treptat in valoare pana la un diamant urias care plateste cel mai mult.

  • Simbolul Wild are cuvantul Wild peste el, asa ca ar fi imposibil de ratat. Acesta inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia celui Scatter.
  • Simbolul Scatter plateste orice si este reprezentat de o insigna.

Știri relevante