Menu

Sloturile EGT sunt cele mai bune din lume la ora actuala

Sloturile EGT sunt cele mai bune din lume la ora actuala

EGT Interactive este divizia de jocuri online a Euro Games Technology (EGT) cu sediul din Bulgaria. Euro Games Technology a fost infiintata in 2002 si este implicata in producerea si sustinerea continua a unei game diverse de produse pentru jocuri, atât in ​​lumea reala, cât si online. Astazi, produsele EGT pot fi gasite in cazinourile terestre din peste 78 de tari din intreaga lume.

Produsele dezvoltate de Euro Games Technology de-a lungul anilor includ o gama larga de slot-uri de sine statatoare, terminale cu mai multi jucatori, roti de ruleta, jocuri electronice de masa si jackpot-uri progresive in retea care leaga masini din mai multe cazinouri pentru a oferi jackpot-uri maxime.

Oamenii de la EGT Interactive aduc cu ei o multime de experiente de joc real din lume pe care le aplica operatiunilor lor online pentru a livra jocuri de cazino care sunt profitabile pentru operatori si de care se bucura jucatorii.

Una dintre strategiile cheie de la EGT Interactive este una pe care jucatorii o vor aprecia: compania crede in oferirea unui RTP ridicat (revenire la jucator) pentru a crea clienti fericiti si fideli. Aceasta filozofie este in opozitie directa cu metodele folosite de unii alti furnizori de software care incearca sa indeparteze atentia de la ratele de plata scazute, cu ajutorul graficelor si functiilor de lux.

Aceasta ne aduce la caracteristica definitorie a sloturilor EGT. Aceste jocuri nu sunt foarte frumoase in conformitate cu standardele moderne, dar ofera rate mari de plata care va lasa sa simtiti ca ati câstigat banii, indiferent de rezultat. Numai acest factor face ca jocurile EGT sa merite o privire daca le puteti gasi online.

De dragul de a oferi o analiza EGT Interactiva corecta si critica, ar trebui sa subliniem si câteva puncte slabe ale acestui furnizor de software. In primul rând, cel mai important, acestea nu sunt cele mai avansate jocuri din punct de vedere tehnologic sau grafic. Jocurile EGT au un aspect foarte de baza care va va lasa subinteles daca sunteti obisnuiti cu unele dintre sloturile de inalta performanta pe care alti furnizori de software le-au lansat in ultimii ani.

Asta nu inseamna ca aceste jocuri au o calitate slaba sau chiar urâte; sunt doar un pic simpli si neinspirate. Sloturile EGT tind, de asemenea, sa se lipeasca de teme sigure, neimaginate, cum ar fi fructe si baruri, Egiptul antic, leprechauns norocosi, dragoni suparati si asa mai departe. Probabil ca nu veti vedea multe teme pe care nu le-ati vazut in alta parte.

Celalalt dezavantaj este mai degraba un aspect minus decât un esec din partea EGT. In prezent, nu exista foarte multe site-uri de cazino care ofera sloturi EGT online. Niciunul dintre cele mai importante site-uri de jocuri de noroc din lume nu ofera jocuri EGT. In schimb, aceste jocuri se gasesc la cazinourile mai mici si site-urile de specialitate care se adreseaza mai mult jucatorilor din Europa de Est.

Știri relevante