Menu

Smart Bet are o oferta bogata si diversificata

Smart Bet are o oferta bogata si diversificata

Platforma online aici nu este neaparat plina de caracteristici, dar ceea ce ofera Smart Bet, merge bine. Lucrul bun este ca se imbunatateste constant. Am fost fani ai site-ului de pariuri de multi ani si, in acel timp, am vazut ca introduce noi functii si le imbunatatim pe cele deja prezentate.

Adaugarile din ultimii ani includ o functie de incasare, capabilitati de transmisie live si o aplicatie mobila excelenta de Smart Bet pentru utilizatorii iOS si Android.

Fotbal, Bandy, Bowls, Tenis, Baschet, Formula 1, Baseball, Curse auto, Handbal, Volei, Beach-Volleyball, Hochei pe gheata, Tenis de masa, MMA, Rugby Union, Box, Golf, Fotbal american, Reguli Aussie, Cricket, Darts , Nascar, Politica, Ciclism, Rugby League, Surf, Snooker, Speedway, Sah

Cash out-ul este deosebit de bun, deoarece ofera si o functie partiala de cash out. Aceasta caracteristica permite unui punter sa incaseze o parte din castiguri inainte de incheierea unui eveniment, lasand activ restul mizei. Punterii pot controla cantitatea care trebuie incasata folosind o scara glisanta, astfel incat sistemul este extrem de usor de utilizat si eficient.

Exista un numar mare de piete pe care trebuie pariat, cu aproximativ 30 de sporturi diferite disponibile. Aceste piete sunt sustinute de o selectie larga si variata de optiuni de pariere. Exista optiuni putin mai putine decat la unii dintre ceilalti operatori majori, dar selectia este mai mult decat suficienta. Optiunile in joc sunt vizibil mai mici, cu toate acestea. Limitele de pariere sunt ajustabile, iar castigul maxim dintr-un singur pariu este de 100.000 ron, in timp ce miza minima este de 0,10 ron.

Ar fi bine ca aplicatia mobila Smart Bet sa fie disponibila atat pentru utilizatorii Android, cat si pentru iOS.

Caracteristicile suplimentare sunt, de asemenea, putin pe partea mica. Exista jocuri si pariuri speciale, dar bookie-ul si-ar putea oferi oferta prin includerea unor stiri sau a unui blog, impreuna cu sfaturi de pariuri, asa cum fac multe dintre cele mai bune site-uri de pariuri.

Știri relevante