Menu

Smart Bet are o ofertă bogată şi diversificată

Smart Bet are o oferta bogata si diversificata
Platforma online aici nu este neapărat plină de caracteristici, dar ceea ce oferă Smart Bet, merge bine. Lucrul bun este că se îmbunătăţeşte constant. Am fost fani ai site-ului de pariuri de mulţi ani şi, în acel timp, am văzut că introduce noi funcţii şi le îmbunătăţim pe cele deja prezentate.

Ce cuprinde mai exact oferta Smart Bet

Adăugările din ultimii ani includ o funcţie de încasare, capabilităţi de transmisie live şi o aplicaţie mobilă excelentă de Smart Bet pentru utilizatorii iOS şi Android.

Fotbal, Bandy, Bowls, Tenis, Baschet, Formula 1, Baseball, Curse auto, Handbal, Volei, Beach-Volleyball, Hochei pe gheaţă, Tenis de masă, MMA, Rugby Union, Box, Golf, Fotbal american, Reguli Aussie, Cricket, Darts, Nascar, Politica, Ciclism, Rugby League, Surf, Snooker, Speedway, Şah

Cash out-ul este deosebit de bun, deoarece oferă şi o funcţie parţială de cash ouţ. Această caracteristică permite unui punter să încaseze o parte din câştiguri înainte de încheierea unui eveniment, lăsând activ restul mizei. Punterii pot controla cantitatea care trebuie încasată folosind o scară glisantă, astfel încât sistemul este extrem de uşor de utilizat şi eficient.

Smart Bet trebuie să ofere aplicaţia mobilă pentru principalele sisteme de operare

Există un număr mare de pieţe pe care trebuie pariat, cu aproximativ 30 de sporturi diferite disponibile. Aceste pieţe sunt susţinute de o selecţie largă şi variată de opţiuni de pariere. Există opţiuni puţin mai puţine decât la unii dintre ceilalţi operatori majori, dar selecţia este mai mult decât suficientă. Opţiunile în joc sunt vizibil mai mici, cu toate acestea. Limitele de pariere sunt ajustabile, iar câştigul maxim dintr-un singur pariu este de 100.000 ron, în timp ce miza minimă este de 0,10 ron.

Ar fi bine ca aplicaţia mobilă Smart Bet să fie disponibilă atât pentru utilizatorii Android, cât şi pentru iOS.

Caracteristicile suplimentare sunt, de asemenea, puţin pe partea mică. Există jocuri şi pariuri speciale, dar bookie-ul şi-ar putea oferi oferta prin includerea unor ştiri sau a unui blog, împreună cu sfaturi de pariuri, aşa cum fac multe dintre cele mai bune site-uri de pariuri.

Știri relevante