Menu

Smart Bet o casa de pariuri autohtona

Smart Bet si-a facut intrarea in industria pariurilor in 2014 si de atunci a fost stabilita ca una dintre casele de pariuri nationale de premiera, in principal datorita sanselor ridicate si caracteristicilor uimitoare. Smart Bet este compania-mama a operatorului, care ofera una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei case de pariuri este ca isi publica cotele de pariere inaintea oricarei alte companii de pariuri. Asta inseamna ca, daca iti place sa faci pariurile mai devreme, aproape sigur vei gasi cote mai bune.

Smart Bet ofera linii Asian Handicap pentru fiecare meci de fotbal. Puteti gasi o mare selectie de tipuri de pariuri din 20 de sporturi diferite, o acoperire atractiva a pariurilor live, precum si limite ridicate pentru fiecare pariu. Platforma de pariuri live este usor accesibila, perspectivele site-ului web sunt extrem de atragatoare, in timp ce exista un numar mare de Handicap-uri asiatice si alte piete oferite la fiecare eveniment. In plus, acestea sunt preferinta maxima a unei cantitati uimitoare de MLB (Major League Baseball) si pariori de tenis, unde puteti plasa pariuri parlay sau sa va incasati pariurile.

Puteti gasi servicii de cash out pe Smart Bet.com si puteti plasa, de asemenea, orice pariuri de oriunde v-ati afla, prin intermediul platformei mobile Smart Bet usor de utilizat. Un jucator are optiunea de a paria printr-un numar considerabil de valute si poate folosi fiecare metoda comuna de depunere si retragere precum Skrill, Paypal si Paysafe, precum si unele locale, pentru a-si finaliza tranzactiile.

Smart Bet ofera o serie de oferte speciale, cum ar fi cashback-uri, in cazul in care una dintre selectiile dvs. va permite sa coborati pe acumulator. Aveti nevoie de doar 4 selectii pe pariul dvs. si, daca pierdeti una dintre ele, veti primi o rambursare completa a pariului dvs., ca pariu gratuit. Puteti utiliza aceasta promotie de pana la 10 ori pe luna, urmand conditiile ofertei. Veti primi un bonus de bun venit in ceea ce priveste cartea de sport si un bonus de inscriere de pana la 50 RON / 50 pentru e-sport. Nu in ultimul rand, ele ofera in mod frecvent diverse bonusuri de reincarcare si pariuri gratuite.

Știri relevante