Menu

Smith&Smith

Smith&Smith

Jucatorii romani pot folosi Smith & Smith ca platforma online pentru a transfera bani catre site-urile de jocuri participante.

Smith & Smith are o mostenire indelungata pe taramul platilor online, fondandu-se ca societate de transfer de bani in 1999. In calitate de companie romaneasca, Smith & Smith va primi ulterior autorizatie de la banca nationala BNR pentru a actiona ca institutie de plata. Acest lucru a contribuit la transformarea lui Smith & Smith in furnizorul de plati, pe care compania il are astazi.

Din punct de vedere geografic, Smith & Smith serveste cu precadere rezidentii Romaniei. In acelasi timp, compania detine legaturi extraordinare cu furnizorii de plati la nivel mondial, inclusiv cele ale MoneyGram si Santander. Acum, ceea ce inseamna acest lucru pentru clientii Smith si Smith este ca au linkurile necesare pentru efectuarea platilor online cu site-uri web internationale.

La efectuarea platilor, va fi posibila utilizarea platformei Smith & Smith pentru a transfera fonduri fie in euro, fie in leul romanesc (RON). Comisia incepe cu rate modeste pentru tranzactiile internationale, cu praguri mai mari in vigoare pentru clientii care doresc sa trimita fonduri in cantitati mai mari.

Cu Smith & Smith, va fi posibil ca jucatorii sa-si foloseasca cardul de credit sau un cont bancar romanesc pentru a trimite bani in strainatate. Banii pot fi apoi trimisi furnizorilor online care sunt atasati retelei Smith & Smith, care are peste 700 de agentii atasate.

Jocuri de noroc online

Smith & Smith este disponibil chiar si pe anumite site-uri de jocuri de noroc online, care acopera zone precum cazinou, poker si pariuri sportive. In cele mai multe cazuri, tranzactiile pot fi finalizate folosind euro, dar pot fi momente in care se vor accepta RON, care vor fi salutati de catre rezidentii romani care doresc sa evite costurile de conversie.

Smith & Smith este o companie de transfer de bani populara in Romania si Republica Moldova. Acesta ofera transferuri de bani online sigure, plati de livrare la domiciliu si cel mai popular serviciu, transferuri de numerar din intreaga lume. Smith & Smith a fost infiintata in 1999 si autorizata de banca BNR ca institutie de plata in 2011.

Transferuri de bani online

Clientii pot utiliza platforma de transfer online a lui Smith si Smith pentru a trimite bani din conturile bancare sau cardurile de credit direct, fara a fi nevoie sa treaca printr-o agentie. Transferurile se pot face in conturi personale, conturi de afaceri, cumparaturi online, cazinouri online si multe altele. Tranzactiile pot fi finalizate 24/7, pe desktop sau pe dispozitivul mobil. Pentru a finaliza transferurile de bani online, toti consumatorii trebuie sa faca este sa-si creeze un cont pe site-ul Smith & Smith.

Retele de plata

Retelele de plata Smith si Smith constau din 55 de agentii Smith & Smith, 650 de agentii ale agentilor lor si peste 100.000 de puncte de acces la nivel mondial apartinand a peste 40 de parteneri internationali.

Progresul tehnologic din ultimele decenii si-a facut amprenta in toate domeniile de activitate, unii specialisti considerand ca acesta este doar inceputul, iar in urmatoarele doua decenii lumea s-ar putea schimba chiar mai mult decat in ​​ultimele trei secole.

Desi poate fi destul de dificil sa se stabileasca exact acest lucru, potrivit gamblingsites.com, majoritatea jucatorilor prefera sa faca depozite si retrageri la cazinourile de pe Internet folosind carduri bancare. Pe langa faptul ca este cea mai la indemana metoda, chiar si pentru operatori pare metoda preferata. Spunem acest lucru pentru ca unele dintre promotiile pregatite pentru clientii noi, cum ar fi tarifele speciale la NetBet Sport, nu sunt disponibile celor care depun prin portofele electronice (Skrill, Neteller, Smith & Smith, TopPay).

Tipurile de carduri bancare acceptate pentru tranzactii de acest tip sunt VISA si Mastercard, desigur cu mentiunea ca trebuie sa fie deschise pentru operatiuni pe internet de catre unitatea bancara furnizoare (nu toate cardurile emise de banci sunt initial deschise pentru operatiuni online).

In mod normal, banii depozitati de pe un card bancar sunt disponibili imediat in contul jucatorilor, acest lucru nefiind posibil, de exemplu, in cazul unui transfer bancar, o alta metoda de plata, care nu lipseste din sectiunea de tranzactii. De cele mai multe ori, timpul estimat pentru o tranzactie printr-un transfer bancar este de 3–5 zile, deci este de inteles de ce aceasta metoda de plata este cea mai putin utilizata.

Un alt motiv pentru care cardurile bancare sunt atat de populare este faptul ca utilizarea lor te ajuta sa economisesti bani, de obicei comisioanele percepute la depozitele si retragerile cu cardul bancar sunt zero. Spunem de obicei pentru ca, in comparatie cu alte metode de plata, situatia nu este aceeasi peste tot. De exemplu, cei care aleg oferta NetBet Games nu platesc taxe de depunere indiferent de metoda aleasa (carduri de credit / debit, Skrill, Neteller si Bitcoin Neteller, PaySafe, Smith & Smith, Trustly, Transfer bancar, NetBet Cash Card), dar exista operatorii la care depozitele efectuate printr-un portofel electronic sunt taxate chiar si cu 4,90%.

Daca aruncam o privire la datele statistice puse la dispozitia publicului de Western Union, MoneyGram, Smith & Smith si alte companii care se ocupa de transferul rapid al banilor in ultimii 5 ani au fost mai mult de 200 de milioane de tranzactii care ar fi fost facute in Romania din diferite tari. Suma totala care a fost transferata pe piata romaneasca in ultimii 5 ani este de aproximativ 150 de miliarde de euro (sau echivalentul).

Ca si in cazul Western Union si MoneyGram, Smith & Smith, este un transfer de bani recomandat doar pentru familie si prieteni. Banii vor fi disponibili imediat dupa transfer. In caz de frauda nu poate fi solicitata inapoi. Nu este recomandat sa fie utilizate intransactii pe internet sau in cazul in care doriti sa cumparati ceva de la un necunoscut.In ultima perioada de timp, tot mai multi hoti, au reinventat aceasta metoda si cereti-ne sa cadem aveti aceste fonduri si vor trimite produsul mai intai si numai atunci cand veti avea acest produs, vor primi banii de la Smith & Smith. Va propun sa trimiteti bani la orice nume si adresa din tara dvs. si dupa ce ati livrat pachetul la usa, la sunati pe Smith & Smith si schimbati numele si adresa destinatarului.

Cate idei cu ce ai putea intampina cand faci o depunere la pariuri cu Smith&Smith

Care sunt optiunile mele daca vreau sa transfer bani cu Smith & Smith?

Smith & Smith va ajuta sa transferati numerar, la oricare dintre agentiile sau partenerii nostri, in contul dvs. sau chiar direct acasa. Facem chiar livrari la domiciliu!

In cazul in care beneficiarul poate ridica banii pe care i-am transferat prin Smith si Smith?

In Romania, banii pot fi ridicati de la urmatoarele agentii: Smith & Smith, Banca Comerciala Romana, Banca Internationala Romana, casa beneficiarului cu serviciul nostru de Livrare la domiciliu.

Daca sunt in strainatate, unde pot merge sa trimit bani in Romania?

Banii pot fi depusi la oricare dintre cele 40 de firme partenere cu care Smith & Smith colaboreaza cu un total de peste 100.000 de agentii.

Pot trimite bani intr-o moneda pentru ca beneficiarul sa fie ridicat in alta moneda?

Da, cu Smith & Smith, banii pot fi transferati intr-o anumita moneda, dupa care sunt convertiti si beneficiarul le primeste in EUR, USD, POUNDS sau RON.

Cum fac un transfer online?

Folosind platformele pentru transferuri de bani online oferite de Smith & Smith, puteti initia un transfer de bani utilizand contul bancar sau cardul de credit.

Care sunt avantajele transferurilor de bani online?

Exista o multime de avantaje: transferurile de bani online cu Smith & Smith sunt rapide, fiabile si sigure. Taxele noastre sunt, de asemenea, foarte competitive.

Cat timp dureaza un transfer de bani prin card de credit, daca a fost initiat pe site-ul Smith & Smith?

In 15 minute la agentiile noastre Smith & Smith, o ora la Banca Comerciala Romana, Banca Internationala Romana si Victoria Bank (Moldova). Sau daca va inscrieti pentru serviciul nostru de livrare la domiciliu, banii sunt livrati in a doua zi lucratoare.

Imi pot plati ratele bancare pentru creditele efectuate in Romania?

Da, Smith & Smith poate efectua orice plata pentru conturile deschise in moneda LEI, la bancile romanesti si conturile deschise in moneda EURO la bancile TOP17 din Romania. Lista bancilor este disponibila pe site-ul web.

Care este suma maxima de bani pe care o pot trimite cuiva?

Suma maxima pentru transferurile de numerar depinde de tara in care trimiteti banii, dar nu mai mult de 10.000 EURO. Daca efectuati un transfer online, suma maxima este de 11.500 EURO sau echivalent.

Pot trimite bani in orice moment?

Pentru transferurile de numerar clasice, trebuie sa tineti cont de programul de lucru al agentului. Cu toate acestea, pentru transferurile online, nu aveti aceasta restrictie: puteti initia o tranzactie oricand doriti!

De ce ar trebui sa aleg Smith si Smith?

Pentru ca avem peste 15 ani in acest domeniu de munca si experienta noastra, calitatea serviciilor noastre si securitatea oferita clientilor nostri ne recomanda. Peste 300.000 de romani au facut peste 7.000.000 de transferuri in valoare de peste 2 miliarde de dolari.

Care sunt avantajele retelei proprii de agentii Smith & Smith?

Cele peste 75 de agentii Smith & Smith sunt situate in toata Romania si ofera servicii de transfer de bani intr-un program extins. Majoritatea sunt plasate in centre comerciale si au un program zilnic intre orele 10 si 22.

Știri relevante