Menu

Solicitarea propriilor cote si pariuri

Solicitarea propriilor cote si pariuri

Solicitati site-urile de pariuri online, chiar si casele de pariuri high street, ofera acum puntorilor servicii care va permit sa solicitati cote pentru aproape orice rezultat va puteti gandi. Aceasta este cu siguranta o caracteristica noua interesanta pentru pariori, si bine utilizat poate fi, de asemenea, foarte valoros. Fiind rezervarile cinstite v-au oferit intotdeauna preturi la cerere, acum diferenta este ca puteti cere cote aproape instantaneu (permitandu-va sa solicitati cote in joc, de exemplu) si, de asemenea, sa partajati acele noi piete cu alti clienti de pe site.

Intrebarea este: merita aceste servicii de cote pe termen lung? Exista multi factori care determina stabilirea cotei si, in general, preturile pe care le solicitati, in special pentru evenimentele mai obscure, vor avea comisioane mai mari decat pariurile obisnuite „din cutie”. Acest lucru nu inseamna ca nu ar trebui sa efectuati aceste pariuri, in special daca credeti ca stiti ceva ce nu are cartea, dar merita sa aveti in vedere faptul ca aceste functii sunt executate la un nivel premium.

In cele ce urmeaza, va recomand unele dintre cele mai bune functii de solicitare a cotei si sa vorbim despre unele dintre beneficiile si capcanele pentru a solicita pretul propriilor piete.

Daca va uitati doar la numere, marea majoritate a cererilor de pret ofera o valoare slaba pentru punter. Totusi, totul este relativ, cu toate ca sansele cu o valoare mai slaba pentru multi oameni sunt mai bune decat deloc. Cand doriti sa sustineti un rezultat care nu este listat in principala carte cu cote fixe, atunci solicitarea de preturi poate fi singura alegere.

Casele de pariuri isi stabilesc preturile pe baza multor scenarii diferite. Situatia ideala pentru orice rezervare este crearea unei carti echilibrate, aceasta inseamna ca toate rezultatele posibile sunt sustinute intr-un mod proportional egal, care asigura operatorului un profit indiferent de rezultat. Acest lucru este usor pentru evenimente mari care atrag mult interes, de ex. un mare joc de fotbal si in acest sens, cele mai usoare linii de echilibrare sunt cele cu rezultate limitate; Pietele castig / tragere / castig din acest motiv tind sa ofere cea mai buna valoare.

Cu cat piata este mai obscura si / sau mai multe permutari (de exemplu, primul golgheter vs rezultatul cu norma intreaga), site-urile de pariuri mai dificile o gasesc in echilibru. Site-urile de pariuri folosesc companii „en-gros” (despre care nu veti auzi niciodata) pentru a compensa liniile expuse, la fel cum fac bancherii si companiile de asigurari, chiar si acest lucru poate merge doar atat de departe, iar in multe cazuri site-urile inca se termina cu carti dezechilibrate.

Știri relevante