Menu

Solicitati cote care sa nu dezvaluie suspiciuni

Acest lucru este foarte diferit de utilizarea informatiilor interioare reale. Daca solicitati un pariu pentru ca stiti ca se va intampla ceva, puteti ajunge sa efectuati pariul anulat. Sa spunem ca sunteti un isprav la terenul de antrenament al lui Chelsea si ca l-ati audiat pe seful executant spunand ca Jonny X va fi transferat la Celtic saptamana aceasta. Prin urmare, mergeti si solicitati un pariu pentru acel scenariu exact. Pariul este excelent si s-ar putea sa fiti platit. Apoi, din nou, poate nu, mai ales daca ai blocat o tona de bani pe el.

Daca un site de pariuri banuieste ca ati folosit un avantaj nedrept (in acest caz, lucreaza pentru Chelsea) pentru a castiga din solicitarea de pariu, va anula foarte usor pariul (dar ar trebui sa va returneze miza). Chiar daca te indepartezi de ea o data sau de doua ori, in cele din urma, daca folosesti cunostinte privilegiate pentru a exploata sistemul de solicitare a pariurilor (sau intr-adevar pietele de cote fixe), te vor pune pe loc si te vor interzice sau iti vor limita contul.

S-ar putea sa spuneti ca acest lucru nu este corect si, in multe feluri, ati avea dreptate, utilizati pur si simplu propriile cunostinte in avantajul dvs., iar rezervarile vor face acest lucru pentru persoanele care pastreaza din perspectiva lor tot timpul. Cand vine vorba despre asta, desi toate acestea sunt companii private si daca doresc sa anuleze, pariati inainte de a rezolva, disputati o plata, va interzic sau va limiteaza, atunci in realitate nu puteti face nimic.

Comerciantii ciudati stabilesc cote in functie de cat de des se intampla un scenariu statistic, preturile oferite de alte companii si cati oameni sustin o piata impreuna cu cati bani mizeaza. Ultimul lucru pe care un comerciant de cote il va da in judecata pentru a stabili cote este propriul instinct. In absenta unor date fiabile sau solide, prin urmare, sansele comerciantilor sunt mai bazate pe propriile instincte si acest lucru inseamna ca mai multe erori umane se pot strecura.

Știri relevante