Menu

Solo

Solo

Solo este un card de debit electronic care poate fi utilizat pentru a efectua plati prin internet. Acesta a fost lansat in 1997 de Switch Card Scheme si este un card sora al cardului Maestro (cunoscut anterior ca Switch). Este un card de debit din Marea Britanie si nu accepta clientii din SUA. Cardurile solo sunt in general acceptate pe site-urile de pariuri online din jurisdictia Marii Britanii si deseori pe site-urile straine care permit inregistrarea jucatorilor din Marea Britanie.

Atata timp cat banca dvs. participa in prezent la comertul electronic Solo, puteti utiliza un card de debit Solo. Trebuie sa va inregistrati la banca dvs. si sa activati cardul activat Solo.

Accesati site-ul de pariuri online la care intentionati sa utilizati cardul si asigurati-va ca accepta Solo ca optiune de depunere. Apoi, va trebui sa va inregistrati cardul Solo pe site-ul de pariuri. Accesati sectiunea de casierie a site-ului de pariuri si faceti clic pe „inregistrati cardul de debit nou”. Odata ce noul card a fost inregistrat, il vei putea utiliza pentru a face depuneri in contul tau online. Pur si simplu accesati sectiunea casiera a site-ului, selectati cardul pe care doriti sa-l utilizati pentru a transfera fondurile, introduceti suma pe care doriti sa o transferati si faceti clic pe „depozit”.

Depozitele intr-un cont de pariuri sunt deseori procesate imediat (sau cel putin in cateva ore), deoarece fondurile se muta direct din contul dvs. bancar in contul de pariuri online. Solo poate fi folosit si pentru a retrage fonduri din contul dvs. de pariuri online. Cu toate acestea, retragerile pot dura pana la cinci zile lucratoare pentru a fi eliminate.

Beneficiile utilizarii Solo

Clientii sunt capabili sa cheltuiasca doar ceea ce este disponibil in contul lor, oferindu-le un nivel mai mare de control asupra bancarului lor. Daca exista suficiente fonduri in cont, tranzactia va primi autorizatie electronica, iar fondurile vor fi transferate.

Solo asigura un nivel ridicat de control al fraudei, ceea ce face din aceasta o solutie bancara sigura si sigura. Puteti urmari cheltuielile, deoarece este simplu sa accesati declaratiile de la banca dvs.

Deoarece Solo este un card de debit, este o solutie de plata convenabila si familiara pentru clienti. Majoritatea oamenilor care joaca pe site-urile de pariuri online vor fi familiarizati cu modul de utilizare a unui card de debit pentru achizitii online. Utilizarea cardului Solo pentru a va finanta contul de pariuri online este la fel. De asemenea, inseamna ca jucatorii nu au deschis niciun cont nou sau nu gasesc optiuni de plata noi – puteti utiliza o optiune existenta. Acest lucru il face o solutie populara pentru multi oameni.

Taxe

Taxele percepute pentru utilizarea unui card Solo sunt stabilite de institutia bancara pe care o foloseste titularul de card si de catre emitentul cardului. Este important sa fiti la curent cu taxele care vor fi percepute inainte de a utiliza cardul. Unele site-uri de pariuri online vor necesita o suma minima pentru depuneri; uneori pana la 50 USD pe depozit.

Solo este un card de debit care a fost dezafectat in urma cu opt ani, dar poate fi acceptat in continuare pe unele site-uri de jocuri de noroc online. Este un mod convenabil si sigur de a va finanta jocurile de noroc online si are avantajul ca va permite doar sa va cheltuiti banii pe care ii aveti deja in cont. Deoarece este emis pentru persoane sub 18 ani, unele site-uri ezita sa accepte platile efectuate cu carduri Solo. Totusi, ar trebui sa gasiti in continuare cateva site-uri de jocuri online de valoare care va vor permite sa va depozitati si sa va retrageti folosind cardul dvs. Solo.

Unde pot avea dificultati cand folosesc un card Solo la pariuri sportive

Pot solicita oferte bonus folosind un card Solo?

Nu trebuie sa aveti probleme in a va califica pentru bonusuri daca va inscrieti pe un site de jocuri de noroc si utilizati Solo ca metoda de plata la alegere.

Exista taxe pentru utilizarea Solo?

Cand utilizati Solo pentru jocuri de noroc online, nu vi se va percepe nicio taxa suplimentara. Modul de plata este complet gratuit.

Este acceptat Solo la o multime de cazinouri online si site-uri de pariuri?

Nu veti gasi Solo acceptat la prea multe site-uri de jocuri de noroc online. Aceasta deoarece metoda de plata a fost intrerupta; aceasta se datoreaza si faptului ca cardul a fost eliberat minorilor si unele site-uri nu il accepta in cazul in care vor ajunge sa permita persoanelor minore sa joace ilegal.

Care este alternativa la Solo?

Maestro este principala alternativa la Solo, desi Visa Debit este si o alta optiune pe care poate doriti sa o luati in considerare.

Cum se efectueaza plati cu Solo

Daca doriti sa efectuati plati pe site-urile de jocuri online cu Solo, ar trebui sa gasiti ca metoda de plata este usor de utilizat si convenabila. Dupa ce ati creat un cont pe un site de jocuri de noroc, va trebui sa conectati o metoda de plata la acesta pentru a depune unele fonduri in contul dvs. Pur si simplu alegeti Solo, introduceti detaliile necesare si efectuati prima depunere; ar trebui sa ajunga in contul dvs. aproape imediat.

Care sunt dezavantajele folosirii Solo?

Un dezavantaj al Solo este pur si simplu faptul ca nu mai este emis; Institutiile bancare care obisnuiau sa o emita acum emit in mare parte carduri de debit Visa. Exista, de asemenea, faptul ca nu exista niciun fel de functii de descoperit de cont, astfel incat nu puteti trece peste soldul dvs. si nu va puteti ridica contul mai tarziu. Desi acest lucru va poate impiedica sa mergeti peste bord cu jocurile de noroc online, nu va ofera nicio camera de respiratie, ca sa zic asa, ori de cate ori doriti sa cheltuiti mai mult decat ceea ce aveti in cont.

Problema principala cu Solo este faptul ca a fost distribuit minorilor. In Marea Britanie, trebuie sa aveti 18 ani sau mai mult pentru a juca legal. Prin urmare, o multime de cazinouri nu accepta platile de pe cardurile Solo, deoarece exista sansa ca utilizatorul cardului sa fie minor. Din acest motiv, unele cazinouri nu accepta deloc Solo, chiar daca utilizatorul are 18 ani sau mai mult.

Știri relevante