Menu

Sportbet inca un nume mai putin cunoscut pariorilor

Spre deosebire de alti operatori de jocuri de noroc online care incearca sa acopere un spectru larg de produse si nu reusesc mizerabil, Sportbet se concentreaza pe o singura nisa si face o treaba excelenta. De acum doi ani, acestia vor sarbatori doua decenii de existenta, ceea ce reprezinta o mare parte din aceasta industrie si pana acum au reusit sa mentina un palmares fara cusur. Licentiat si reglementat in Costa Rica, face parte dintr-un grup mai mare si serveste clienti din Statele Unite de la bun inceput.

In comparatie cu alte case de pariuri care merg la lungimi mari pentru a permite jucatorilor din SUA sa parieze, Sportbet ofera si metode de plata fiabile. Banii ajung la destinatie putin mai lent decat in ​​alta parte, din simplul motiv ca legislatia existenta este nefavorabila. Pe partea stralucitoare, tehnologia folosita este de ultima generatie, iar asistenta pentru clienti este la fel de fiabila, astfel incat sclipiciile sunt o raritate si, de fiecare data cand apar, sunt rezolvate rapid de specialisti.

Sportbet face parte acum din grupul 5Dimes care a stabilit o prezenta dominanta in Europa si se adreseaza si clientilor din Asia. Acest lucru explica de ce formatul de cote este atat de divers si include cote americane, fractionale si zecimale, pentru comoditatea membrilor sai. Optiunile de pariere sunt la fel de variate, iar jucatorii pot folosi bine handicapurile asiatice pentru a maximiza randamentul investitiilor.

In general, sansele sunt competitive si acest lucru este deosebit de evident atunci cand pariati in timp real, punterii experimentati profitand de valoarea lor de schimbare rapida. Instrumentul de pariuri live raspunde extrem de mult si plasarea pariurilor dureaza doar cateva secunde, fara intarzieri inutile sa afecteze experienta. Sportbet face apel in special la pariurile de agrement, dar cei care au mare succes in ceea ce fac nu vor fi marginalizati. Punctele dedicate se bucura de avantajele depline ale unui sistem excelent de loialitate, iar cei care obtin statutul VIP vor profita de cele mai multe beneficii si vor participa la promotii exclusive.

Nu va lasati numele sa va insele, deoarece, desi Sportbet se concentreaza mai ales pe pariurile sportive, acesta ofera si jocuri de cazino si de poker. Sala de poker arata minunat, iar cei care stau la masa au senzatia ca concureaza intr-unul dintre unitatile din Las Vegas. Sectiunea de cazinouri live proiecteaza aceeasi idee de lux, iar dealerii minunat de frumosi ofera clientilor stimulentul de a se lipi in loc de a juca impotriva generatorului de numere aleatoare.

Dealerii lucreaza non-stop si actiunea nu se opreste niciodata in cazinoul online, aceeasi afluenta a jucatorilor facand sala de poker un loc minunat pentru a-ti pune la incercare abilitatile. Sportbet este renumit pentru solutiile sale de securitate si pentru faptul ca utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru a proteja informatiile personale ale clientilor sai. Jucatorii pot alege intre jocurile de noroc cu bani reali si pariurile pe moneda virtuala, acestea din urma fiind potrivite in mare parte celor care sunt nou la jocurile de cazino online.

Cazinoul Matchplay este una dintre sectiunile care castiga multa tractiune in aceste zile, asa ca nu este o surpriza faptul ca Sportbet.com ruleaza o promotie dedicata acestuia. Jucatorii pot castiga un joc de 50% pentru a-l folosi in aceasta zona, astfel incat cei care nu au avut sansa de a experimenta emotiile nu au de ce sa rateze aceasta oportunitate.

Pierderea banilor este ceva de care se tem cei mai multi jucatori de cazinouri online si au dreptate sa fie preocupati de acest rezultat, dar la Sportbet vor recupera o parte din pierderi. Programul Bonus de rambursare a cazinoului poate fi utilizat in combinatie cu bonusul inapoi de 20% – 15% – 10% – 5%, ceea ce inseamna ca un procent din banii investiti vor fi restituiti. Principalii beneficiari ai acestor doua campanii, care au ca scop reducerea reducerilor de fond, vor fi autoritatile de control si cei care invart o multime de bani.

Fiecare zi a saptamanii este speciala la Sportbet si, in functie de jocul ales, jucatorii sunt invitati sa isi dubleze eforturile in ziua in care acest joc este selectat pentru a pasi in centrul atentiei. Bonus Baccarat Zero Luni va va ajuta sa castigati mai mult intr-un joc care are deja unul dintre cele mai mici margini ale casei, prezentandu-va un bonus.

Martie revizuita Pai Gow marti este genul de promovare la care spera jucatorii de cand Sportbet.com si-a deschis portile. In loc sa platesti rake, il primesti si la fel de generos este programul de promovare pentru miercuri si care se adreseaza jucatorilor de ruleta. Fiecare rotire pe volan poate duce la plati imbunatatite ca parte a ruletei radicale miercuri, iar jucatorii care vor castiga vor castiga la maxim ziua urmatoare.

100x Craps Joi se va incheia vineri seara la miezul noptii, dar in weekend jucatorii Sportbet ajung sa faca trecerea la blackjack, norocosi 77 si slot machines. Exista trei campanii distincte programate pentru weekend si merg cu numele de 2 pana la 1 Blackjack Blowout, Lucky 77 pentru conturi noi si Sunday Nights Slots Tournament in plus.

Știri relevante