Menu

Sportingbet cum să câştigi – pariuri 1×2

Sportingbet cum sa castigi - pariuri 1x2

Pariurile 1×2 iti pot aduce castig pe Sportingbet

După introducerea numelui de utilizator şi a parolei, faceţi clic pe butonul verde „login” pentru a continua. În acest exemplu, vă vom arăta cum puteţi paria pe un joc de fotbal din Premier League englezesc. După ce faceţi clic pe „sport”, faceţi clic pe „fotbal” situat în partea stângă a ecranului.

Unul dintre cele mai uşor de înţeles tipurile de pariu este „1X2 Match Betting” (cunoscut şi sub denumirea de Full Time Result său Line Line). Un pariu de pariuri la 1X2 înseamnă că alegeţi ce echipa credeţi că va câştiga sau va egaliza. În exemplul nostru de mai sus, avem trei opţiuni fie alegând 1 – Acasă) Manchester City pentru a câştiga, 2 – În deplasare) Tottenham pentru a câştiga sau X – Draw) Manchester City pentru egalarea cu Tottenham. În acest exemplu, vom alege Manchester City pentru a câştiga, de aceea vom face clic pe cotele 1.45.

Care sunt cotele minime recomandate pe Sportingbet

După ce faceţi clic pe cotele pe care doriţi să le plasaţi un pariu, selecţia dvs. De pariuri va apărea sub „Pariul de pariere” situat pe partea dreaptă a ecranului.

După ce introduceţi miza dvs. (suma de bani pe care aţi dori să pariaţi), suma de bani (miza + profit) care v-ar fi returnat în cazul în care câştigaţi pe pariu va fi afisata automat în „Plata totală posibilă”. Secţiune.

După ce aţi înscris miza pentru pariurile dvs., faceţi clic pe butonul albastru „PLACE BET” pentru a finaliza pariurile.

Știri relevante