Menu

Sportingbet cum sa castigi – pariuri 1×2

Sportingbet cum sa castigi - pariuri 1x2

Dupa introducerea numelui de utilizator si a parolei, faceti clic pe butonul verde „login” pentru a continua. In acest exemplu, va vom arata cum puteti paria pe un joc de fotbal din Premier League englezesc. Dupa ce faceti clic pe „sport”, faceti clic pe „fotbal” situat in partea stanga a ecranului.

Unul dintre cele mai usor de inteles tipurile de pariu este „1X2 Match Betting” (cunoscut si sub denumirea de Full Time Result sau Line Line). Un pariu de pariuri la 1X2 inseamna ca alegeti ce echipa credeti ca va castiga sau va egaliza. In exemplul nostru de mai sus, avem trei optiuni fie alegand 1 – Acasa) Manchester City pentru a castiga, 2 – In deplasare) Tottenham pentru a castiga sau X – Draw) Manchester City pentru egalarea cu Tottenham. In acest exemplu, vom alege Manchester City pentru a castiga, de aceea vom face clic pe cotele 1.45.

Dupa ce faceti clic pe cotele pe care doriti sa le plasati un pariu, selectia dvs. De pariuri va aparea sub „Pariul de pariere” situat pe partea dreapta a ecranului.

Dupa ce introduceti miza dvs. (suma de bani pe care ati dori sa pariati), suma de bani (miza + profit) care v-ar fi returnat in cazul in care castigati pe pariu va fi afisata automat in „Plata totala posibila”. Sectiune.

Dupa ce ati inscris miza pentru pariurile dvs., faceti clic pe butonul albastru „PLACE BET” pentru a finaliza pariurile.

Știri relevante