Menu

Sportingbet si totalbet se dueleaza la capitolul single

Sportingbet si totalbet se dueleaza la capitolul single

Sportingbet impinge o multime de preturi in fiecare zi pe o gama mai larga de sport decat multe alte case de pariuri. Sansele de baza sunt destul de medii, dar cu functia lor de marire a pariurilor, puteti alege de fapt ce pariu doriti sa creasca.

Similar cu Fortuna, Sportingbet va permite, de asemenea, sa alegeti care pariuri doriti sa cresteti cota, desi mai degraba decat pentru orice sport, acest lucru va fi pentru piete specifice, cum ar fi cursele de cai, acumulatori sau fotbal. Nu exista restrictii de cote si impulsul poate fi aplicat la diferite niveluri de miza, in functie de piata.

Functia Bet Boost este adesea extinsa pentru a acoperi si evenimente cu profil inalt, cum ar fi oferirea unui impuls la fiecare cursa la o intalnire, fiecare meci dintr-o competitie, fiecare runda intr-o lupta etc.

Pe langa aceasta caracteristica excelenta, Hill imbunatateste si o tona de pariuri in fiecare zi. Acestea acopera toate sporturile, dar de o nota deosebita sunt cresterile preturilor la cursele de cai, care tind sa fie in general mai mari, mai frecvente si mai bune decat in ​​cazul altor site-uri de pariuri.

Sansele standard Sportingbet pot lasa uneori foarte mult de dorit, desi imping mai multe linii decat majoritatea, deci un echilibru este o valoare buna. Merita verificat zilnic pentru a vedea ce este disponibil sau cel putin pentru a stimula linia pe care o alegeti.

Totalbet sunt deja celebri pentru selectia lor foarte mare de ligi si piete de fotbal, mai mult decat orice alt site de pariuri, mai ales in joc. Ultima lor functie numita Pulse Bet va permite sa pariati pe un obiectiv care trebuie marcat in urmatoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute.

Pariul dvs. de impuls este apoi impartit in trei perioade de timp (a se vedea imaginea de mai jos) si pe masura ce timpul micsoreaza suma pe care o puteti castiga dupa ce pariul creste.

De exemplu, pariati pe un obiectiv in urmatoarele 30 de secunde, iar sansele vor creste dupa 15 secunde si din nou pentru ultimele 5 secunde. Cu cat este mai aproape de sfarsit ca se intampla un obiectiv, cu atat este mai mare plata. Defalcarea pariurilor la impuls de Totalbet.

Desi acest lucru nu surprinde titlurile ca o crestere traditionala a preturilor, in timp, persoanele care plaseaza pariuri pe obiective in joc in mod regulat vor gasi ca obtin mai multa valoare din aceasta caracteristica. De asemenea, va ofera un control mai mare asupra sanselor imbunatatite, in loc sa cresteti o crestere a pretului la raft.

Știri relevante