Menu

SportingIndex liderul pariurilor de tip sub sau peste

SportingIndex liderul pariurilor de tip sub sau peste

SportingIndex a fost infiintat in 1992 cu un personal de doar sase si s-a dezvoltat intr-una dintre cele mai mari organizatii de pariuri din lume, cu peste 300 de angajati.

De-a lungul modului in care le-au facut momente de intriga, inclusiv sa suporte o nenorocire enorma cand Brian Lara a lovit 375 pentru Indiile de Vest impotriva Angliei in 1994 si a pierdut peste 1 milion de lire sterline la alegerile generale din 2010, in timp ce indivizii au pariat impotriva conservatorilor tarziu.

Acestea au fost principalele jocuri de pariuri pentru a merge pe internet, prezentandu-si site-ul in 2001 si au urmarit asta odata cu descarcarea unei aplicatii portabile in 2012 si a unui club de jocuri online in 2016.

SportingIndex este o organizatie inscrisa in Marea Britanie, iar sediul central este de asemenea in Marea Britanie, la Londra.

Ce sporturi si jocuri sunt oferite?

Exista o gama imensa de sporturi si piete oferite pe SportingIndex, ceea ce il face un vehicul extraordinar pentru iubitorii de sport care cauta un pariu larg.

In cadrul fiecarui joc exista un domeniu colosal al sectoarelor de afaceri. Pentru fotbal, de exemplu, exista vitrine pe fiecare meci, precum toate obiectivele, cornerele, minutele obiective, programarile, expozitiile jucatorilor si mult mai mult decat. In meciurile de fotbal de top exista in mod regulat peste o suta de piete unice pe care poti paria.

Cricket este un alt joc binecunoscut pentru a raspandi pariuri pe pietele de pe Index si Sporting, incluzand nu exact numarul de rulari pe care le va inscrie fiecare grup si jucator, cu toate ca ton-ups, sixes, large si o gama de piete de jucatori.

In golf poti miza pariat pe situatia de finalizare a unui jucator intr-o competitie, coordonarea de up-uri si cel mai bun jucator american, european, asiatic.

Pentru toate jocurile oferite, exista o gama larga de sectoare de afaceri in care sa se opreasca. Exista clarificari despre ce presupune fiecare piata in caseta „i” de langa piata, deci cu sansa de a nu fi sigur, in acel moment pur si simplu treceti cursorul peste asta pentru a obtine explicatia.

Este un site in care poti avea incredere?

Am afirma ca SportingIndex este cu siguranta un site in care puteti avea incredere. Sunt decontate, au fost in jur de mai bine de 25 de ani si au o notorietate solida pentru incredere si fiabilitate.

Acestea sunt directionate de catre Autoritatea de conduita financiara sub numarul de inscriere 150404 in ceea ce priveste pariurile ne-bugetare; si Comisia britanica pentru jocuri de noroc (numar de permis: 000-027343-R-308898-008) in ceea ce priveste pariurile cu cote fixe.

Le-am folosit singuri de-a lungul mai multor ani si le-am vazut constant platile ca fiind rapide si de incredere si asistenta clientilor sa fie buna.

Care sunt ofertele de bun venit?

Ideea de bun venit de la SportingIndex se schimba de fiecare data, insa acum este o oferta generala excelenta de „100 GBP pentru a paria pentru noi conturi” (se aplica T&C, 18+, doar clienti noi).

Acest lucru implica faptul ca noii clienti primesc 100 de lire sterline pentru a paria cu care nu se poate retrage. Eventualele nenorociri de peste 100 de lire sterline reprezinta riscul dvs. Exista cateva limite de piata in ceea ce priveste ceea ce poti paria si un punct de 7 zile mai indepartat pentru a parcurge ideea ulterioara marcarii. Daca nu va place sa consultati Indexul pentru termeni si conditii complete.

Aceasta este o idee decenta, desi va limitati obligatia, atunci este la fel ca si sa aveti anumite active gratuite cu care sa pariati.

Cum este experienta utilizatorului (UX)?

Site-ul SportingIndex este unul simplu de utilizat si are o atmosfera decenta. Planul de umbrire este simplu si puternic, iar traseul in jurul site-ului este usor.

Aplicatia portabila este, de asemenea, usor de inteles si puteti miza pariurile usor. Nu am intampinat probleme legate de utilizare in ceea ce priveste aplicatia portabila sau site-ul web.

Știri relevante