Sportsbetting pariuri dedicate pentru nordamericani

SportsBetting este un site suror al masivului popular BetOnline. Un singur jucator poate deschide conturi pe ambele site-uri si poate primi bonusuri fara nicio problema. Ambele site-uri sunt cunoscute pentru plati mari de bonusuri, plati rapide si o comunitate online vibranta.

Sportsbetting este condus de producatori de cote cu mare experienta. Compania initiala de care apartine site-ul se numeste Best Line Sports, care a fost fondata in 2001. Site-ul a fost numit initial Betonline.com, dar ulterior a devenit BetOnline.ag dupa ce pariurile sportive online au devenit ilegale in Statele Unite. Site-ul ramâne una dintre ultimele solutii pentru jucatorii americani de a câstiga pariuri sportive digital, fara a se confrunta cu probleme legale.

SportsBetting a impartasit multe dintre personalul sau cu BetOnline. Ambele site-uri au sediul in Panama City, Panama, unde pariurile sportive online sunt legale. Cetatenii americani pot plasa pariuri pe site-uri fara nicio problema. Site-ul accepta rezidenti din toate cele 50 de state.

SportsBetting este un nume de domeniu care este destul de celebru printre jucatorii veterani online. Reputatia site-ului precede, asa ca este greu de abordat cu o opinie neutra. Nu exista niciun dubiu ca SportsBetting este un refugiu pentru jucatorii americani care sunt impiedicati legal sa parieze pe sport online. Este unul dintre putinele locuri pentru a paria fara sa te confrunti cu probleme legale.

Site-ul SportsBetting este destul de simplu si nu este fulgerator ca site-urile celor mai multe cazinouri online. Este o abordare revigorant diferita. Nu exista reclame sau distractii similare enervante pe pagina de pornire. Exista un meniu clar si simplu pentru care utilizatorii pot alege. De obicei, site-ul face anunturi despre jocurile viitoare importante pe pagina principala si ofera link-uri catre zonele de pariuri. In general, site-ul este surprinzator de simplu si foarte usor de utilizat. Utilizatorii pot naviga rapid catre cartea de sport online, cursa de cursa, centrul de poker sau cazinoul din filele de top fara a pierde timpul.

Site-ul este suficient de simplu, asa ca este recomandat atât pentru pariorii sportivi experimentati, cât si pentru cei noi. Atât pariorii profesionisti cât si cei de agrement pot utiliza site-ul, site-ul de pariuri sportive mobile este usor de utilizat.

Niciun site de jocuri de noroc nu este perfect, iar SportsBetting nu face exceptie. Un dezavantaj major este limitele pariurilor. Sansele timpurii sunt mari, dar veti fi limitat sa plasati pariuri mici in intervalul de câteva sute de dolari. Acest lucru nu este ideal pentru pariorii sezonieri sau cei care cauta jackpoturi majore. O alta problema o reprezinta casieriile, care sunt rapide, dar sunt si destul de scumpe. Site-ul ofera retrageri gratuite in fiecare luna, dar solicitarile trebuie plasate intr-o zi de vineri, ceea ce reprezinta un dezavantaj dezamagitor.

Una dintre cele mai recurente plângeri pe care site-ul le primeste este legata de asistenta pentru clienti. Asa cum am mentionat mai sus, asistenta clientilor s-a imbunatatit de-a lungul anilor, dar personalul ramâne in nevoie de pregatire. Clientii se plâng ca personalul nu este informat si nu ofera raspunsuri directe. Problema nu a afectat insa plata.

SportsBetting este considerat un site in mare parte fara riscuri. Insa proprietarii site-ului au avut un incident major in 2011, când conducerea companiei a incercat sa scoata 65.000 de dolari de pe un jucator de poker care a fost acuzat ca a inselat. Ulterior, s-a descoperit ca afirmatiile companiei erau false si facute fara nicio dovada reala. Jucatorul a fost eliberat la final. Dar episodul s-a dovedit a fi o pata pe reputatia stelara a site-ului pâna in acel moment.

SportsBetting este cunoscut pentru ca ofera bonusuri generoase. Jucatorii noi pot primi un bonus extraordinar de binevenit de 75% pentru cheltuieli de pâna la 1.000 $. Site-ul plateste bonusuri sub forma de pariuri de jocuri gratuite. Va puteti astepta la o rata de rulare de peste 12 ori, care este una dintre cele mai mari pentru cartile sportive online. Exista, de asemenea, bonusuri suplimentare, precum retrageri pe viata si pentru utilizarea Bitcoins.

SportsBetting ofera cote anticipate, care va vor permite sa pariati mai devreme inainte ca marile piete sa reactioneze, astfel incât pariorii pot profita de piata. Va rugam sa va asigurati ca folositi codul bonus corect pentru a obtine un joc gratuit de 75% pâna la 1.000 $.

Ca orice alt manual de sport, va recomandam sa cititi politicile de pariuri SportsBetting, precum si restrictiile de tara, astfel veti evita sa aveti probleme atunci când pariati sau retrageti bani. Va recomandam sa folositi Bitcoin pentru a accelera plata.

Daca sunteti un parior sportiv din America de Nord, SportsBetting este unul dintre cele mai bune site-uri pe care sa va incercati norocul. Site-ul are una dintre cele mai bune carti sportive din jur si exista multe optiuni sportive disponibile pentru a face pariuri. Site-ul este foarte bun in ceea ce priveste publicarea de cote anticipate, mult mai devreme decât majoritatea altor site-uri.

Exista, de asemenea, unele lucruri care sunt mai putin de dorit in ceea ce priveste site-ul, cum ar fi limitele minime de pariere. Asistenta clientilor are nevoie de imbunatatiri drastice. Insa majoritatea acestor contrari sunt depasite de comoditati precum platile Bitcoin si, de asemenea, bonusuri masive la pariuri si depozite.

Știri relevante