Menu

SportsInteraction pariuri de la nordamericani

SportsInteraction pariuri de la nordamericani

Cu sediul in Kahnawake, Canada, SportsInteraction este unul dintre cele mai vechi nume din afaceri care inca functioneaza. Site-ul este inchis clientilor din SUA datorita restrictiilor impuse de factura UIGEA din 2006. SportsInteraction este un adevarat site all-in-one, care ofera o carte de sport, un curs de curse, o sala de poker, un cazino si un cazinou pentru dealer live. Pe langa lipsa liniilor timpurii si o linie slaba de bonusuri si promotii, site-ul este ideal pentru pariorii sportivi, in special cei cu gust pentru pietele internationale si ligile sportive globale.

Daca iti place sa urmaresti bonusuri, poti fi putin dezamagit de SportsInteraction. La prima vedere, alinierea lor nu pare foarte robusta sau profitabila. O veste buna pentru pariorii sportivi – SI se concentreaza mai mult asupra lor decat orice alt tip de client, asa ca sunt obisnuite speciale precum sucul redus si pariurile gratuite. Trebuie sa va abonati la buletinul de e-mail pentru a afla cele mai multe oferte speciale pentru pariuri sportive.

Primul bonus de depunere

Pariorii sportivi care efectueaza prima depunere sunt eligibili pentru un bonus de 100% pentru depunerea unui depozit in valoare de maximum 200 USD Dimensiunea minima a depozitului pentru acest bonus este de 20 USD. Bonusul necesita o inlocuire de 8x a depozitului dvs. plus suma bonusului.

Bonusul de reincarcare

O oferta bonus de reincarcare pe viata de 20% pana la 100 USD este disponibila pariorilor sportivi. Depozitul minim pentru acest bonus este de 5 dolari si are, de asemenea, o cerinta de rulare de 8x (depunere plus bonus).

5 dolari pariu gratuit

Toti noii membri ai pariurilor sportive sunt eligibili pentru un pariu de 5 dolari gratuit – trebuie sa depuneti cel putin 5 USD, iar in cazul in care pariul pierde, veti fi rambursat dupa indeplinirea unei cerinte de rulare de 4x. Toate pietele sunt eligibile pentru bonusul de pariu gratuit.

Bonus de recomandare

Pentru fiecare prieten la care va referiti la cazinoul care depune cel putin 25 de dolari, veti castiga un bonus de meci 100% pe baza depunerii lor pana la 100 USD. Exista o cerinta de inlocuire de 5 ori pentru a castiga acest numerar bonus.

Proiectare si interfata

Primul lucru pe care l-am observat despre SportsInteraction este designul profesional si atractiv. Culorile sunt bogate, dar decontate, astfel incat tot textul este usor de citit si de separat.

De asemenea, trebuie admirata structura organizationala – am putut gasi diverse piete, linii si alte optiuni fara ajutor extern sau dureri de cap. Este evident ca SportsInteraction a lucrat pentru a crea o experienta totala a utilizatorilor – platforma lor mobila este in esenta identica cu cea pe desktop, pentru a crea o experienta perfecta pe care o apreciez cu adevarat.

Puteti accesa SportsInteraction pe telefonul Android, iPad, telefon Windows, computer desktop – practic orice este capabil de Web. Functia lor mobila ofera depozite, pariuri live si toate celelalte capturi ale site-ului desktop. Apreciez, de asemenea, aspectul si continutul gasit in zona de stiri si statistici speciale a site-ului, ceea ce faciliteaza cercetarea tendintelor de pariuri existente, cititi previzualizarile si scorurile jocului si planificati-va urmatorul pariu.

Sectiunea de pariuri live la SportsInteraction merita mentionata – este una dintre cele mai bune astfel de sectiuni pe care le-am vazut in acest an. In afara celor doua sau trei pariuri ale lumii, este sigur sa spunem ca SI are cea mai lunga lista de pariuri live in joc disponibile din lume. Site-ul face reclama „200 de evenimente” disponibile pentru pariuri in fiecare zi, care trebuie sa fie dificile in anumite anotimpuri cu activitate scazuta, cum ar fi mijlocul verii.

Cel mai impresionant aspect al platformei de pariuri live a site-ului este lista sporturilor din America de Nord disponibile. Sigur, site-ul joaca an de an zeci de mii de meciuri internationale de fotbal si tenis, dar este placut sa vezi atat de multe sporturi si ligi americane disponibile. Acest lucru nu este intotdeauna comun pe site-urile de pariuri sportive care nu se afla in SUA.

In ceea ce priveste interfata de pariuri live – face exact ceea ce trebuia. Faceti clic pe un eveniment live si veti vedea un tablou de bord complet (care prezinta detalii precum coborarea, distanta, locatia, posesia etc.) impreuna cu un widget care va ajuta sa vizualizati jocul. Imi place ca optiunile de pariere live includ o caracteristica de chat live, desi aceasta nu este chiar o optiune specifica pariurilor sportive si doar un fel de distractie interesanta.

Știri relevante