Menu

Stanleybet are cea mai bogta oferta fotbal

Stanleybet are cea mai bogta oferta fotbal

Stanleybet se concentreaza in principal pe sport. Gama de pariuri in fotbal, in special, este coplesitoare. Astfel poti paria pe toate turneele importante, cum ar fi Cupa Mondiala si turneele europene majore. Stanleybet ofera cote favorabile atat pentru meciurile fiecarui turneu, rezultatul final al fiecarui turneu si diverse „speciale”.

Desigur, puteti paria si pe toate competitiile de fotbal cunoscute. Incepand cu propria noastra clasa. In fiecare sfarsit de saptamana, Stanleybet are, de asemenea, cateva cote mai mari, pe langa cele deja atractive. Alte competitii europene de top pe care puteti paria sunt Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 franceza si Eredivisie olandeza.

Pe langa aceste competitii de varf, exista o serie de zeci de alte competitii de fotbal. De la competitia de fotbal din Armenia la cea din Turcia si din liga coreeana la competitia mereu interesanta din Thailanda.
r nu poate fi pariat doar pe fotbal la Stanleybet, ci si pe alte sporturi. Stanleybet se limiteaza, in general, la cele mai atragatoare sporturi din tara noastra. In general, ceea ce este cel mai popular sport dintre toate este uitat: ciclismul. Cu aceasta, am identificat totusi un dezavantaj semnificativ.

Aici puteti paria pe sporturi precum tenis, baschet, volei, sport cu motor, box si fotbal interior. Pariurile la baschet sunt posibile la toate competitiile serioase, inclusiv la NBA-ul american.

La fel ca baschetul, alte competitii adesea lipsesc competitia belgiana. Din pacate, nici nu este posibil sa pariati pe porumbei.

La Stanleybet nu puteti paria bani doar inainte de inceperea evenimentului, dar si in timpul evenimentului. De exemplu, in timpul unui meci de fotbal, puteti paria inca bani pe rezultatul final, dar si pe cine inscrie urmatorul gol si daca vor inscrie deloc.

Pariurile live sunt disponibile si pentru alte sporturi, cum ar fi tenisul si baschetul.

Știri relevante