Stanleybet loto atunci cand joci la agentie cu traditie

Stanleybet loto unde totul suna foarte matematic si inteligent, dar totul revine la eliminarea numerelor improbabile, ceea ce este simplu o prostie. Dolph crede ca loteria este intamplatoare „la fel ca pietele de valori, pietele de marfuri sau vremea”. Revendicarea pietelor bursiere si a sistemelor meteorologice este aleatorie are la fel de mult sens ca acest software. Nici unul. Nu mai este disponibil.

Stanleybet loto face si o analiza mai prosteasca a rezultatelor anterioare care se concentreaza pe „modul in care numerele sunt legate intre ele”, pentru jocurile cu premii foarte mici! Nu mai este disponibil.

Stanleybet loto are si un software in dezvoltare care se bazeaza pe premisa neintelegerii fundamentale si complete a legii mediilor. Tocmai am aruncat zece 6 la rand pe zarurile mele Lotto Cheatah, care sunt sansele mele de a mai arunca 6 ..? Aoleu. Nu mai este disponibil.

Stanleybet loto este uimitor cate sisteme de gunoi poate vinde o persoana. Totul, de la loterie la curse de cai, pana la sloturi si multe altele. Zeci si zeci dintre ele de la „Numerele tale castigatoare” la „6 numere garantate”, „Sistemul de loterie castigator al jackpotului” de „Gary Stroughlin” (sau „James Gregory”, in functie de corespondenta pe care ai primit-o!), „Cash-5” Maximizer System de „Art Robertson” si cel mai recent „Doctor T Lottery System” – si multe altele. Toate sunt vandute sub diferite nume de autori (de ce?). Toate hype si prostii. Evita. Procurorul general din Iowa spune ca acestia „par sa incalce Legea privind frauda consumatorilor din Iowa” si a cerut incetarea vanzarilor in Iowa (sursa).

Companiile de loterie fac profit indiferent daca cineva castiga jackpotul. Asadar, nu cautati gunoiul despre secretele loteriei din interior. Si in ceea ce priveste povestea de 10% pentru caritate – daca doriti sa donati castigurile dvs. pentru caritate, puteti face acest lucru fara a cumpara aceste gunoaie.

Fenomenul loteriei – pretentii ridicole de a va invata cum sa preziceti viitorul. Sustinuta de o pagina de vanzari care afirma ca fotografiile castigatorilor / cecurilor sunt autorul – atunci cand sunt copiate de pe alte site-uri de stiri si sunt toti castigatori diferiti din diferite state americane. Primul, „eu sunt eu”, este de fapt Anthony Castro, care a castigat 250.000 de dolari cu un bilet zero, fara numere de prezis atunci.

Stanleybet loto sustine ca poate prezice numerele de loterie si va va oferi cu bucurie aceste numere – la un pret, desigur. Va rog sa nu va irositi banii. Acestea nu au mai multe sanse sa castige decat o alegere rapida.

Stanleybet loto prezinta software care pretinde ca alege numere mai bune. Dar pretul obisnuit al afirmatiilor prostesti care pur si simplu nu rezista niciunui control. Numerele castigatoare sunt mai putin susceptibile de a fi repetate? Gresit etc.

Știri relevante