Menu

Stanleybet unde lucrăm

Stanleybet unde lucram

Personalul este fantastic cu mult entuziasm şi majoritatea doresc să facă diferenţa la stanleybet

Atmosferă de lucru excelentă, cu flexibilitate în ceea ce priveşte orele de muncă. Departamentul de HR foarte prietenos. Expunerea la o varietate mai largă de tehnologie, deoarece micile echipe de sprijin beneficiază de o gamă mult mai largă de responsabilităţi. O anumită tehnologie folosită este de ultimă oră şi puteţi vedea progresul înregistrat de companie în ansamblu, dar şi de agenţiile de top ale stanleybet. Progresia personală există acolo dacă parcurgi continuu kilometrul în plus.

Adesea este de aşteptat să-şi asume roluri şi responsabilităţi suplimentare fără compensaţii adecvate. Comunicare slabă şi motivaţie din partea conducerii cu privire la direcţia şi obiectivele companiei.

La stanleybet poti incepe o cariera de succes

Dezvoltarea personală, planificarea carierei şi pregătirea este limitată. Implicaţi-vă mai frecvent cu personalul de toate nivelurile. Ascultă şi adresează rapid preocupările şi sugestiile. Oferiţi linii clare de progresie pentru personal.

Oportunităţile de a progresa există acolo dacă puneţi munca trecând mai sus şi dincolo de sarcinile de zi cu zi cu un salariu bun. O mulţime de oameni buni lucrează aici. Managementul este foarte acomodator, cu condiţia să vă faceţi treaba şi să fie punctual etc.

Unii personal se plâng de procese etc, dar nu fac nimic pentru a contribui la îmbunătăţiri. Acest lucru poate crea o atmosferă negativă. Orele suplimentare şi şansa de a câştiga în plus sunt foarte limitate.

Știri relevante