Stanleybet unde lucram

Personalul este fantastic cu mult entuziasm si majoritatea doresc sa faca diferenta la stanleybet. Atmosfera de lucru excelenta, cu flexibilitate in ceea ce priveste orele de munca. Departamentul de HR foarte prietenos. Expunerea la o varietate mai larga de tehnologie, deoarece micile echipe de sprijin beneficiaza de o gama mult mai larga de responsabilitati. O anumita tehnologie folosita este de ultima ora si puteti vedea progresul inregistrat de companie in ansamblu, dar si de agentiile de top ale stanleybet. Progresia personala exista acolo daca parcurgi continuu kilometrul in plus.

Adesea este de asteptat sa-si asume roluri si responsabilitati suplimentare fara compensatii adecvate. Comunicare slaba si motivatie din partea conducerii cu privire la directia si obiectivele companiei.
Dezvoltarea personala, planificarea carierei si pregatirea este limitata. Implicati-va mai frecvent cu personalul de toate nivelurile. Asculta si adreseaza rapid preocuparile si sugestiile. Oferiti linii clare de progresie pentru personal.

Oportunitatile de a progresa exista acolo daca puneti munca trecand mai sus si dincolo de sarcinile de zi cu zi cu un salariu bun. O multime de oameni buni lucreaza aici. Managementul este foarte acomodator, cu conditia sa va faceti treaba si sa fie punctual etc.

Unii personal se plang de procese etc, dar nu fac nimic pentru a contribui la imbunatatiri. Acest lucru poate crea o atmosfera negativa. Orele suplimentare si sansa de a castiga in plus sunt foarte limitate.

Știri relevante