Starburst ploaia de stele si nestemate plina de castiguri

Starburst ploaia de stele si nestemate plina de castiguri

Avand in vedere fenomenul de cazinou online pe care l-a devenit slotul Starburst, este ciudat sa credem ca nu a fost un topper imediat. Cu toate acestea, reveniti pana in 2012 si exact asa a fost. NetEnt a incercat sa recapete succesul pe care l-au avut cu Gonzo’s Quest si au avut cateva fiare de calcat in foc, cu un proces de incercare si eroare pentru a vedea ce a functionat bine si ce nu. Starburst a avut initial o receptie calduta, dar a obtinut o culta in urma jucatorilor care faceau tranzitia de la cazinourile terestre la cele online, intrucat combina perfect grafica video contemporana cu un format traditional, fara toate clopotele si fluierele asociate sloturilor moderne.

Pana in 2014, acele culturi au devenit o multime diversa de jucatori loiali, unii care au fost intrigati de statutul atasat jocului, iar unii care au citit recenzii si l-au explorat putin mai departe. Nu exista nicio indoiala ca, chiar si dupa toti acesti ani, Starburst este unul dintre cele mai bune sloturi NetEnt si, probabil, cel mai popular.

Principala caracteristica bonus a Starburst este o lovitura de masterat, deoarece are o atractie larga pentru o gama larga de jucatori. Renuntand la runda de rotiri gratuite gasite in multe sloturi online, Starburst Wilds ofera in schimb sansa de a acoperi role intregi in simboluri salbatice pentru a forma posibile victorii. Puterea suplimentara vine aici prin raspunsurile care au loc ori de cate ori aterizeaza un Starburst Wild. Aceasta inseamna ca pot ateriza si alte simboluri salbatice, ceea ce poate duce la pana la trei raspunsuri, ceea ce poate crea castiguri de pana la 500 de ori miza ta.

Cu toate acestea, nu este tot ceea ce este oferit in slotul Starburst, deoarece include si mecanicul Win Both Ways. Vazute in alte jocuri, cum ar fi slotul Conan al NetEnt si rolurile extrem de populare Five Star Power Reels, liniile de plata functioneaza atat in ​​mod standard de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga, ceea ce inseamna ca oportunitatile de castiguri pot fi mai mari.

Am atins-o pe alocuri, dar slotul Starburst este in general atat de popular, deoarece acopera atat de multe baze. Daca sunteti cineva care cauta grafica de top cu jocul dvs., atunci Starburst se ocupa de acest lucru prin imagini cu tematica spatiala care incorporeaza o senzatie stratosferica, alaturi de pietre pretioase stralucitoare care impodobesc rolele. Cu toate acestea, daca sunteti cineva care cauta un joc simplu, usor de inteles si usor de jucat, atunci Starburst se potriveste si cu aceste cerinte.

Cand vine vorba de potentialul castigator in acest joc, aproape imposibil – si poate confuz – pare sa se incadreze in paranteze oferind simultan ambele plati pe capetele superioare si inferioare ale spectrului. Castiguri mai mici se pot acumula pe o perioada de joc, dar castiguri mai mari pot aparea si cu o regularitate, care poate avea loc la rotiri standard, dat fiind ca nu exista o runda bonus complicata care necesita o combinatie de simboluri si un grad de noroc pentru declansator.

Știri relevante