Statusul biletului tau pe Mozzartbet e valid

Recent, Mozzart Bet status bilet si-a crescut operatiunile de teren la peste 900 de magazine de pariuri cu amanuntul si a inregistrat o crestere exponentiala a operatiunilor sale online. Aceasta crestere rapida a obligat Mozzart Bet status biletsa isi concentreze atentia asupra asigurarii retelei sale stabile, disponibile si, cel mai important, foarte sigure.

Acest lucru, combinat cu cerinta companiei de a atinge 99,9999 la suta timpul de functionare cat mai rapid posibil, in timp ce ruleaza simultan infrastructura de retea suficient de flexibila pentru a facilita cresterea continua fara intreruperi si perioade de oprire, a reprezentat o provocare majora pentru echipa de retea a lui Mozzart Bet, precum si pentru partenerii de afaceri actuali si furnizori.

Cu aceasta, Mozzart Bet status bileta decis sa-si re-arhitecte centrele de date si a fost supus unei revizuiri amanuntite a furnizorilor sai. Dupa un proces exhaustiv de evaluare, testarea si utilizarea unui criteriu de selectie in cinci puncte in jurul stabilitatii, scalabilitatii, flexibilitatii, securitatii si eficacitatii operationale, compania a inlocuit produsele sale existente in retea cu routere Juniper Networks® MX80, comutatoare seria EX, solutii LAN fara fir, MAG Gatere pentru impulsuri Seria Junos®, Serviciile Gateway pentru seriile SRX, WebApp Secure si Spotlight Secure.

In primele luni de desfasurare, Mozzart Bet status biletnu a intampinat nicio perioada de oprire a retelei sale, contribuind la maximizarea veniturilor sale. Pe langa gasirea unor solutii de retea care sunt fiabile si care asigura o disponibilitate ridicata atat pentru magazinele sale de vanzare cu amanuntul, cat si pentru proprietatile online, Mozzart Bet status bileta fost preocupat in special de securitate – in special de proprietatile sale online – si a cautat solutii care sa ofere si o protectie avansata pentru site-urile sale web. si aplicatii web.

Mozzart Bet status bileta selectat in cele din urma Juniper Networks WebApp Secure, deoarece nu crede nimic altceva in comparatie cu abordarea inovatoare a utilizarii inselaciunii pentru a detecta atacatorii. WebApp Secure identifica, urmareste si opreste atacatorii intr-o serie de site-uri web pentru a intelege mai bine tipurile de atacatori care vizeaza Pariul Mozzart.

Știri relevante