Menu

Stergere cont Casa pariurilor

stergere cont casa pariurilor

Jocurile de noroc online pot fi un hobby distractiv daca sunteti capabil sa va stabiliti limitele si sa va controlati cheltuielile. Totusi, daca am fi cu totii capabili sa facem asta, atunci nu ar exista profituri pentru casele de pariuri online.

Odata ce pierdeti capacitatea de a va controla cheltuielile, cea mai buna cale de actiune este sa va eliminati accesul de pe site-urile preferate. Cu toate acestea, stergerea contului nu este suficienta, deoarece va puteti redeschide oricand contul. Pentru a dezactiva complet orice acces la contul dvs. online, va trebui sa incheiati un acord de „autoexcludere” cu compania implicata. Acest articol explica procesul pentru principalele case de pariuri din Romania – https://pariubet.ro/recenzie/casa-pariurilor/.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

Intotdeauna imi anunt publicul ca este 100% posibil sa stergi orice cont online creat. In masura in care aveti un profil pe o platforma sigura, stergerea permanenta a contului este sigura.

Dar am ajuns sa inteleg ca provocarea de navigare este ceea ce ne confruntam multi, adica nu stim locul potrivit pentru a face clic, pentru a face o sarcina Uneori.

Dar cel mai probabil loc pentru a naviga pentru stergerea contului include;

 • Setarile contului de profil sau
 • Setari de confidentialitate sau
 • Setari

Dar este atat de regretabil ca Casa pariurilor nu are nicio prevedere prin care utilizatorii inregistrati sa se poata autentifica, accesand pagina de stergere a contului.

Nu conteaza, va veti sterge in continuare contul urmand pasii pe care i-am furnizat pe aceasta pagina.

Deci, impreuna, parcurgem procesul pas cu pasi despre Cum sa stergeti contul de pariuri Casa pariurilor, indiferent daca utilizati un browser de telefon mobil, o aplicatie sau un computer. Citiți articolul „Descarcă aplicația casa pariurilor”.

Ghid pas cu pas despre cum sa stergeti un cont casa pariurilor prin chat live:

 • Vizitati site-ul oficial al casei de pariuri sportive http://casa pariurilor.com sau aplicatia casa pariurilor de pe telefonul mobil, fila, computerul sau orice obiect gadget conectat la internet.
 • Conectati-va la contul dvs. casa pariurilor completand ID-ul sau e-mailul si parola.
 • Faceti clic pe pictograma de chat live din coltul din dreapta jos al paginii.
 • Va trebui sa aveti rabdare, deoarece fereastra de chat ar putea dura timp pentru a va conecta la agentul de asistenta pentru clienti. Agentii lor clienti sunt disponibili 24/7 in mai mult de 50 de limbi.
 • Spuneti agentului de asistenta clienti ca doriti sa va stergeti contul casa pariurilor si precizati motivul pentru care doriti sa parasiti platforma de pariuri.

Un ghid pas cu pas despre cum sa stergeti contul casa pariurilor prin trimiterea unui e-mail

 • Deschideti contul de e-mail care este conectat la contul dvs. casa pariurilor.
 • Scrieti un e-mail catre echipa de asistenta a contului casa pariurilor support@casa pariurilor.com solicitand ca contul dvs. sa fie inchis pentru o anumita durata sau pentru totdeauna. Subiectul dvs. ar trebui sa fie „Solicitare de stergere a contului meu”. Contul dvs. va fi blocat numai dupa ce a fost complet verificat. Urmatoarea lista de documente trebuie atasata la cererea dvs. de auto-restrictionare: o fotografie a actului dvs. de identitate/pasaport. Daca activati aceasta functie, nu veti putea juca la casa pariurilor.
 • Trimite e-mailul. Veti primi un mesaj de la echipa de asistenta casa pariurilor.

Limitarea contului dvs. casa pariurilor

Limitarea contului pe casa pariurilor este o modalitate prin care casele de pariuri limiteaza activitatea unui utilizator pe platforma de pariuri din cauza nerespectarii de catre utilizator a regulilor de pariuri sportive.

Exista politici in vigoare in pariurile online casa pariurilor ca orice alta companie cu care utilizatorii sunt de acord la inregistrare; Daca mergeti impotriva oricareia dintre ele, contul dvs. va fi restrictionat pentru pariuri sportive.

Trebuie să citiți articolul „M casa pariurilor”: https://pariubet.ro/m-casa-pariurilor/.

Știri relevante