Menu

Strategia celor 2 favoriti a unui meci egal din 10 meciuri

Strategia celor 2 favoriti a unui meci egal din 10 meciuri

Se mai numeste si sistemul meciului egal

Mai intai, alegeti 2 meciuri de al caror rezultat sunteti abslut siguri, cotele nu conteaza, singurul lucru care conteaza fiind acela ca sunteti siguri de alegerea voastra ( cotele nu vor fi asa maridaca alegeti favorite, dar este cea mai buna cale de a avea pariuri castigatoare ).

Apoi, plasati 10 bilete in sistem acumulator cu aceste 2 echipe ca si baza si un meci egal.

Alegeti meciurile despre care credeti ca se vor termina la egalitate din campionate in care cele mai multe dintre meciuri se incheie egal.

Iata un simplu exemplu:

-prima favorita cu o cota de1,3

-a 2 a favorita cu o cota de 1,3

-10 meciuri despre care credeti ca se termina la egalitate si care au cotele de 3,50.

Astel, aveti 10 acumulate la o cota totala de 5,92.

Daca una dintre favorite nu castiga, pierdeti 100%. Daca favorita castiga, dar niciunul dintre meciurile alese nu se termina la egalitate, pierdeti 100%. Daca unul se termina egal, pierdeti 40,8%. Daca ies 2 egaluri, deja castigati in jur de 18%.

Bineinteles ca este greu de gasit mai mult de 3 egaluri, dar 3 egaluri pot iesi cu siguranta, ceea ce va ofera un profit bun.

Pana acum, aceasta strategie a functionat.

S-a observat ca multe dintre pariurile jucate in sistem acumulator s-au pierdut atunci cand s-a pariat pe o favorita, dar meciul s-a incheiat la egalitate.

Poate ca unii dintre voi vor crede ca ar fi foarte greu sa aveti acest drept, dar trebuie sa credeti ca cei care folosesc acest sistem atunci cand pariaza-desigur cu o oarecare doza de instinct-pariaza foarte bine folosind aceasta strategie.

De exemplu, aleg 4 egaluri dintr-o liga

-4 egaluri din alta liga

-4 din alta liga

Si sunt zile in care oferta este mult mai buna.

Din cele de mai sus, cel putin 6 meciuri au fost mai mult sau mai putin de prezis, cu toate ca, s-a mai spus, trebuie avuta grija la meciurile derby sau la meciurile in care joaca echipele puternice, atunci cand au de jucat si in alte competitii. Si profitati de orice sursa care va poate oferi informatii despre echipele pe care vreti sa pariati.

Desigur, daca gasiti la casele de parirui cote pentru “x” de 3,20, le puteti folosi pentru aceasta strategie de pariere.

Știri relevante