Menu

Strategia cotelor mari si mici in meciurile de baschet

Strategia cotelor mari si mici in meciurile de baschet

Acesta este poate unul dintre cel mai prost inteles concept in lumea pariurilor sportive. De cele mai multe ori, echipa care nu este favorite pune la grea incercare echipa puternica si cedeaza greu, doar la final. Pentru cei care pariaza doar la casele de pariuri si care veniti cu intrebarea :si, ce” “tot au pierdut”, raspunsul este in 4 cuvinte “schimburile de pariuri” si “pariurile lay”.Combinatia acestora, favoritele foarte clare si aproape surprizele ofera mediul perfect penttru a avea profit, indifferent de rezultat. Prin plasarea catorva pariuri la timpul potrivit, va puteti garanta un profit in acel meci. Acest lucru este cunoscut ca si “inverzirea”.

Sa vedem si cum fuctioneaza. In termini simpli, sunt 2 cai principale prin care se poate face asa numita “inverzire” in NBA, atunci cand este o favorite clara si o echipa care nu este favorite si care are o cota mare.

Parierea pe outsider. Dupa ce ati facut cateva cercetari si credeti ca echipa nefavorita poate sa va atraga putin atentia, plasati un pariu de 100 $ pe acea echipa. Incep bine si in sfertul 3 sunt in grafic,atunci puteti plasa pariul pe ei.

Cum sa gasiti meciurile potrivite

Nu este tot timpul atat de usor. Dar, deoarece pariul vostru initial a fost asa de mic, cel putin riscul va fi unul minim.Unele lucruri dupa care ar trebui sa va uitati sunt favoritele “mici” care joaca in deplasare sau care au avut un meci greu in noaptea urmatoare contra unei contracandidate si ar putea sa se concentreze prea repede pe acel meci. La fel, uitati-va dupa echipe favorite care incearca sa dovedeasca ceva.

Poate sunt mai proaspeti din punct de vedere fizic si revin pe teren propriu dupa o serie de meciuri jucate in deplasare. Poate 5-ul lor de inceput este in regula, dar nu au pe banca jucatori la fel de buni, in sensul ca vor juca bine in primul sfert, dar, dupa ce vor incepe sa foloseasca jucatorii de rezerva, vor avea de suferit.

Dar pentru cei ce sunteti familiari cu baschetul, stiti ca echipele au serii in care marcheaza in diferite perioade ale meciului si acest lucru afecteaza cotele dupa fiecare punct. De exemplu, o serie de 6-0 va afecta cotele intr-un fel, cum la fel de bine, si o serie negativa de 0-6, va afecta cotele in sens opus. Miscarile de cote in meciurile NBA sunt atat de frecvente, incat aproape fiecare meci din NBA va avea oportunitati sa castigati, dar doar daca va veti plasa pariurile la timp.

Știri relevante