Menu

Strategia de pariere prin metoda handicapului asiatic

Strategia de pariere prin metoda handicapului asiatic

Parierea pe meciurile de fotbal folosind optiunea hamdicapului asiatic este o optiune populara, deoarece are o acoperire larga, deoarece orice meci care produce un rezultat egal la handicap, produce in scimb un castig.Aceasta inseamna ca orice rezultat egal la handicap va refinanta miza initiala.

Una dintre strategiile de baza ale pariurilor prin handicap asiatic este castigul limitei echipelor. Ideea este ca sistemul prin handicap face greu si pentru echipele bune sa castige la mai mult de -1 handicap asiatic. Sunt multi factori care sunt in legatura cu acest lucru, unul dintre acestia fiind, in general cand echipele primesc un gol, ca managerul echipei care a marcat va trece la o tactica de a consolida avantajul pe care ecipa sa l-a luat. Daca o echipa deschide scorul in minutul 70, atunci probabilitatea este ca ei vor fi mai defensivi, iar adversarii vor fi mai agresivi. Astfel, impingerea limitelor peste un handicap asiatic de -1 incepe sa produca un risc mai mare.

Dar impingerea limitelor spre profit este ideea de baza a sistemului, nu?Dar acest lucru este valabil doar atunci cand o echipa favorita trebuie sa intoarca un handicap negativ, iar, in termeni procentuali, mai bine jucati pentru profituri mai mici.

Faceti o balanta intre cotele de la victorie/egal/infrangere, chiar inainte de a va uita la piata handicapului asiatic.

Echipele care joaca in deplasare au o medie intre 1,7 si 2,2 la victorie/egal/infrangere, iar cotele sunt absolut fantastice la +1 handicap asiatic, iar echipele gazda au intre 1,5 si 1,7, acestea fiind cele mai bune cote pentru -1 handicap asiatic.

Unul dintre cele mai bune pariuri atunci cand vine vorba despre handicapul asiatic essa fiti ghidati de cotele pe care le au casele de pariuri, cote care nu va vor distrage prea mult de la rezultatul asteptat. Folositi, de asemenea, statistici pentru a va baza optiunile, in special mediile de marcat pentru o echipa, atat in cazul in care joaca acasa, cat si pentru cel in care joaca in deplasare. Daca veti observa diferenta, veti constata ca nu veti fi nevoiti sa impingeti limitele dincolo de un handicap de -1.

Sa nu va fie teama sa pariati pe o echipa care nu este favorita, in termenii pozitivi ai pietelor. Pariind pe o echipa care nu este favorita, in special atunci cand joaca in deplasare, la un handicap de +1, va poate aduce profituri mici pe parcursul intregului sezon.

Știri relevante