Menu

Strategia parierii ca ceva nu se va intampla

Strategia parierii ca ceva nu se va intampla

Aceasta strategie se aplica la meciurile de fotbal.Meciurile sunt alese pe baza formei actuale. In practica, se pariaza ca ceva anume nu se va intampla.

Mai intai, se studiaza statistici si se cauta evenimente recurente care s-au petrecut, toate acestea cautandu-le dupa 6 meciuri ( 5 care s-au jucat deja ).

Seriile de victorii, seriile de meciuri egale si seriile de infrangeri sunt excluse de la aceasta strategie.

Este nevoie ca meciurile sa fie echilibrate, nu echipe care sunt foarte favorite si care au serii de victorii, entru ca este foarte riscant. Pentru aceasta strategie este nevoie de meciuri in care rezultatele variaza. Cu cat rezultatele sunt mai variate, cu atat sunt mai rezultatele pentru pariuri.

Trebuie cautate serii de meciuri de genul VICTORIE VICTORIE VICTORIE INFRANGERE INFRANGERE, iar ultimul meci vom avea INFRANGERE din nou.Aceasta este o “oglinda”. Acesta este si scopul, anume sa se parieze ca acea serie va fi sparta. Alegeti o echipa si notati rezultatele din ultimele 5 meciuri jucate atat acasa, cat si in deplasare.

De exemplu, V V I I V. Observati ca dupa 2 meciuri in care a castigat, echipa respectiva a pierdut. Astfel, in al 6 lea meci, se va paria ca infrangerea acelei echipe NU se va intampla.

Dupa ce ati ales meciurile pe baza criteriilor anterioare, verificati cotele, pentru a va putea stabili miza. Cotele care sunt sub valoarea de 1,30 nu se accepta. Iata cum se procedeaza: depozitul se imparte in 100 de unitati. Orice pariu pe care il veti face, nu poate sa aiba mai mult de 10 unitati.

Daca, de exemplu, alegeti sa pariati 1X, prognostic care o cota de 1,50, atunci impartiti 1/1,50=0,66  0,66 x 10 unitati=6,66 unitati. Iata miza acestui pariu.

Cu acest management al banilor, se incearca oferirea unor mai multe sanse anumitor evenimenta care se pot intampla ( evenimenta cu cote mai mici ).

Pentru a va putea allege meciurile, este nevoie de forma echipelor.

Pariurile de tipul “sub/ peste” 2,5 goluri in fotbal

Se iau in considerare ultimele 4 meciuri ale fiecarei echipe implicate in meciul actual. Daca un meci s-a incheiat cu “peste” 2,5 goluri, primeste +0,5 puncte.

Daca ambele echipe au marcat in acel meci, mai primesc inca +0,75 puncte ( chiar daca meciul s-a incheiat cu “sub”2,5 goluri ).

Daca meciul s-a incheiat cu “sub”2,5 goluri, li se scad -0,5 puncte.

Daca una dintre echipe nu a marcat, chiar daca a fost “peste”2,5 goluri, I se scade -0,75 puncte.

La sfarsit, se face suma punctelor si se obtine un punctaj pozitiv sau negativ.

De obicei, se plaseaza un pariu doar daca se obtine un +/- 5 puncte. De exemplu, daca s-a obtinut un punctaj de +6, se plaseaza 6/10 unitati pe un pariu “peste”2,5” goluri.

Știri relevante