Menu

Strategia parierii pe meciuri egale in fiecare zi

Aceasta strategie are nevoie de o vointa puternica si va fi grea, dar presupune incercarea de a face 20 de lire pe zi si retragerea in fiecare zi. Iata caracteristicile sistemului:

-incepeti fiecare zi cu o banca pentru pariuri de 60 de lire.

-analizati zilnic oferta de pariuri pentru cursele de cai, fotbal, baseball, tot ce va atrage atentia.

-incercati sa faceti 20 de lire prin  parierea a 60 de lire la o cota de 1/3 sau prin impartirea celor 60 de lire in alte pariuri. Poate ca parierea a doar 2 lire pe o cota de 10/1 poate sa fie castigatoare.

-cand ati atins 60 de lire, retrageti 20 de lire si asteptati pana ziua urmatoare, necontand cat de repede ati retras cele 20 de lire.

-daca ati pierdut cele 60 de lire, va fi o perioada de asteptare de 7 zile pentru a face un deposit din nou.

-tot ce depaseste 20 de lire, va fi de asemenea depozitat si catalogat ca un bonus dragut, dar tinta unui profit standard este de 20 de lire pe zi.

Profitul fix-strategie de managementul banilor

Aceasta strategie este mai mult o strategie a managementului banilor.Se mai numeste si “profitul fix”.

Astfel, veti define profitul fix pe care vreti sa il aveti de pe urma fiecarui pariu si calculati valoarea mizei in bani pentru un pariu anume, pe baza formulei:

Profitul fix/cota-1

Daca vreti sa castigati 10 unitati de fiecare data, atunci, pentru o cota de 1,8, ar trebui sa mizati 10 ( 1,8-1 )=12,5 unitati si daca acea cota are valoarea de 2,5, ar trebui sa mizati 10 ( 2,5-1)=6,67 unitati si asa mai departe. Nu va ingrijorati daca acele cote vor deveni mai mici, deoarece va veti primi profitul droit oricum. ( daca, bineinteles, pariul este castigator ).

S-a descoperit mathematic ca daca folositi pariurile plate ( cu o miza fixa de S1 unitati ) si si profitul fix ( cu profitul fix droit de S2 unitati ), impreuna, atunci, pentru cote mai mici decat S2/S1+1, ar trebui sa folositi profitul fix  si pentru cotele mai mari decat S2/S1+1, ar trebui sa folositi pariurile plate, pariind, cu scopul de a maximiza castigurile pe termen lung.

Folosesc aceasta combinatie si va pot spune ca este foarte buna.

Prin urmare, este o strategie grozava, fiind de fapt, o strategie a managementului banilor.

Știri relevante