Menu

Strategia pariurilor multiple aplicata online

Strategia pariurilor multiple aplicata online

In lumea de azi a pariurilor sportive, schimburile de pariuri au devenit din ce in ce mai populare. Este oferita pariorilor oportunitatea de a adopta rolul unei case de pariuri si, prin urmare, si plasati pariuri, dar si le retrageti. Fara a devia prea mult de la subiect, pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest format de pariere, este cu adevarat chiar simplu. Se traduce astfel: parierea pe o echipa “sa nu castige”, mai degraba decat parierea ca aceasta “sa castige”.Astfel, daca va ganditi ca Echipa A  care are o cota de 3,00 nu va castiga, puteti decide sa pariati pe ea.

Avand optiunea de a plasa pariuri prin aceasta optiune, este permisa pariorilor posibilitatea securizarii unui profit de pe urma acelor pariuri multiple care sunt toate abandonate prea des de a 2 a echipa.

Ca de obicei, cel mai bine se ilustreaza cu un exemplu.

Astfel, sa zicem ca aveti un pariu de tip acumulator cu 6 echipe-numarul echipelor nu prea conteaza.Pot sa fie 6 echipe, pot sa fie 12 echipe, desigur, cu cat sunt mai multe echipe, cu atat este mai putin mai probabil ca pariul sa iasa.

De exemplu, daca din cele 6 echipe pe care le-ati ales, 5 au castigat, iar cea de-a 6 a se afla in asteptare, este important sa stiti ca in acest caz, pariul acumulator trebuie sa fie esalonat, adica ultimul meci trebuie sa aiba loc dupa celelalte 5 s-au incheiat.Acest lucru nu este neobisnuit si nu va fi nicio indoiala ca vor fi multi pariori al caror bilet in acumulator se va baza pe ultimul meci al zilei sau poate chiar in ziua urmatoare, doar pemtru a vedea cum se pierde pariul dupa ce au stat cu speranta castigarii lui.

Mai trebuie spus ca, in zilele de azi, avand oportunitatea de a nu rata plasarea unui pariu, a devenit un obicei obisnuit pentru fanii fotbalului de a avea o fluturare. Cea mai mare parte a conversatiei dintre pariori va fi de cum o echipa care i-a impiedicat sa aiba un castig. Credeti sau nu, intotdeauna este o cale de a evita o dezamagire totala cand se ajunge la ultimul de pe bilet. Raspunsul se gaseste in schimbul de pariuri.

Cu alte cuvinte, pentru a putea evita pierderea biletului la pariuri, din cauza unui meci, folositi sistemul de pariuri in acumulator. Cu cat sunt mai putine meciuri pe bilet, cu atat sunt mai mari sansele sa castigati.

Știri relevante