Menu

Strategia pe cote sau chiar pe numere de goluri

Strategia pe cote sau chiar pe numere de goluri

Aceasta strategie este de fapt o metoda de pariere creata pentru pariurile pecote si chiar pe numere de goluri. Puteti folosi orice liga, dar este de preferat sa pariati pe meciurile din ligile importante.

Este nevoie sa asteptati pana la 3 lea meci al sezonului si apoi alegeti o echipa care a incheiat toate meciurile cu un anumit numar de goluri. Pariati ca acea echipa va incheia meciul la egalitate. Daca meciul nu se va incheia la egalitate, va mariti miza cu 2,2 pentru urmatorul meci, pe care il veti paria tot ca se va incheia la egalitate. Daca nu functioneaza, mariti miza cu 4,84 si asa mai departe si garantat veti avea un profit.

Totusi, este de preferat sa nu se foloseasca sistemele cu progresie-suna bine, dar la un moment dat veti pierde cateva pariuri la rand, lucru care va va distruge banca de pariuri.

Pentru inceput, aceasta strategie de pariere va functiona doar daca va veti permite o ora pe zi, in fiecare zi, sa studiati fotbalul.

Selectati doar 3 ligi. Apoi, din aceste 3 ligi, alegeti 4 echipe pe care le veti urmari, din fiecare liga.

Odata ce ati selectat 12 echipe, nici sa nu va mai uitati la alte meciuri sau echipe. Retineti ca acestea sunt echipele voastre, pe care va trebui sa le studiati cat mai indeaproape. Ar fi chiar imposibil sa studiati toate echipele si ligile intr-un mod adecvat, asa ca se recomanda axarea atentiei pe 3 ligi/ 12 echipe.

Iata ce trebuie sa studiati:

  1. FORMA- vedeti cate meciuri au castigat din ultimele 3, cate goluri au marcat. Daca echipa este in forma si marcheaza in continuare, selectati-o pentru pariul vostru.Terenul propriu este un mare avantaj.
  2. NU PARIATI PE ECHIPE CE AU MECIURI IN COMPETITIILE EUROPENE SAPTAMANA URMATOARE-acestea tind sa isi menajeze jucatorii de baza.
  3. VERIFICATI LISTA DE ACCIDENTARI-daca vreunul dintre jucatorii importanti este accidentat, daca rezerva unui jucator important este la fel de buna, daca mai sunt si alte accidentari, mai ales in atac si in aparare.
  4. UITATI-VA LA CLASAMENT-daca 2 echipe tari sunt despertite de doar 2 puncte, sa zice, e clar ca echipa de pe locul 2 va trage tare sa castige, iar echipa de pe primul loc va lupta si mai tare sa castige, ca sa isi mentina locul din clasament

Ca si pont, nu pariati pe campionatul Italiei, cel al Rusiei sau alte ligi mai mici, deoarece pot sa fie implicate in aranjarea de meciuri si primesc foarte multi bani ca sa piarda un meci.

Știri relevante